STOP THE PRESS!

Rytmikäs Laiva tuo kirpeyttä pimeään vuodenaikaan

Tuure Kilpeläinen ja Kaihon Karavaani julkaisee uuden singlen lokakuun alussa julkaistulta ja jo kultaa myyneeltä Käpälikkö –albumilta.  Kyseessä on Kaihon Karavaanin säveltämä ja Tuure Kilpeläisen sanoittama rytmikäs Laiva.  Singleen on valmistunut myös Nadi Hammoudan kuvaama ja ohjaama video. Levyltä on jo aiemmin julkaistu  singleinä kappaleet Lisätään lämpöä ja Hymyilevä Apollo.

Katso Laiva-video tästähttps://www.youtube.com/watch?v=yMQqtXSHMqs

Tuure Kilpeläisen ja Kaihon Karavaanin ansiot suomalaisen tarinankerronnallisen musiikin saralla saivat juuri myös virallisen tunnustuksen kun Kullervo Linnan Säätiö palkitsi yhtyeen maanantaina 24. marraskuuta yhdessä legendaarisen Vieno Kekkosen kanssa.

Täysiä saleja vetänyt Käpälikkö –kiertue jatkuu vielä joulukuulle Hyvinkäältä marraskuun alussa lähtenyt Käpälikkö-kiertue jatkuu vielä joulukuun puoleen väliin. Yhtye on esiintynyt loppuunmyydyille saleille ympäri Suomen.

03.12. Kouvola, Kuusankoskitalo LOPPUUNMYYTY
04.12. Savonlinna, Savonlinnasali
05.12. Kuopio, Musiikkikeskus
10.12. Lappeenranta, Lappeenranta-Sali
11.12. Kotka, Konserttitalo
12.12. Lahti, Sibeliustalo
13.12. Helsinki, Kulttuuritalo

Tuure Kilpeläinen ja Kaihon Karavaanin aiemmat albumit Valon Pisaroita (2010), Erämaa (2011) ja Afrikan Tähti (2012) ovat kaikki myyneet platinaa. Lokakuun alussa julkaistun ja jo kultaa myyneen Käpälikkö –albumin on julkaissut Kaiho Republic.

Tuure Kilpeläinen ja Kaihon Karavaani

Tuure Kilpeläinen – laulu, kitara
Jiri Kuronen – koskettimet, haitari, laulu
Jarno T. Karjalainen – basso, laulu
Rocka Merilahti – kitara, laulu
Sampo Haapaniemi – rummut, laulu
Aarne Riikonen – perkussiot, laulu

www.tuurekilpelainen.fi
http://www.kaihorepublic.com