STOP THE PRESS!

Omaperäinen tanssivideo funk-legendalta

Eternlal Erection Eternal Erectionin 20-vuotisjuhlavuosi huipentuu uuden albumin julkaisuun 5.12.2014. Funk-legendan kuudes pitkäsoitto kantaa nimeä It´s Easy ja levyn on tuottanut Kemopetrolista tuttu Kalle Koivisto. Funkin sanansaattaja todistaa uutukaisellaan vanhan koiran osaavan uudet temput: levyllä perinteisempään funkkiin sekoittuu kokeellisempia konesoundeja.
– Hybridi-funkkia. Pohjalla, niin kuin aina, svengaavaa funkkia ja soulia, johon on sekoitettu tiukkaa konebiittiä sekä rokkia ja progee, fiilistelee yhtyeen nokkatähti Sam Huber tulevaa levyä.
UUDELLA MUSIIKKIVIDEOLLA TWERKATAAN 
Tänään julkaistu Eternal Erectionin uusi muusiikkivideo Let’s Twerk kannustaa kaikkia tanssimaan ja twerkkaamaan rohkeasti omalla tyylillään. Musiikkivideon on ohjannut Timo Wright ja videolla nähdään tanssija Carl Knifin mieletön tanssisuoritus. Suomen eturivin tanssijoihin kuuluva Knif on viime vuosina profiloitunut yhä vahvemmin myös koreografina ja oman ryhmänsä Carl Knif Companyn taiteellisena johtajana. Knif on toiminut myös Let´s Twerk -videon koreografina.
Albumin alustavia tunnelmia pääsee fiilistelemään Eternal Erectionin uudistuneilta sivuilta: www.eternalerection.com
KATSO MUSIIKKIVIDEO LET`S TWERK: