STOP THE PRESS!

Monty Python palaa valkokankaille uudenvuoden aattona

Monty Python live (Mostly)Legendaarisen komediaryhmän viimeinen esitys Monty Python Live (mostly) on mahdollista kokea vuoden vaihteessa elokuvateattereissa. Viime kesänä ollut jäähyväisesitys Lontoon O2-areenalta lähetettiin satelliitin välityksellä elokuvateattereihin, ja Suomessa loppuunmyydyissä esityksissä oli yli 5000 katsojaa. Kesän esityksistä moni fani jäi ilman lippua, ja nyt vain uudenvuoden aattona on mahdollista nähdä esitys vielä viimeisen kerran.

Oikeutetusti Monty Python lukeutuu maailman parhaiden koomikkojen joukkoon, sillä he ovat vaikuttaneet kokonaiseen sukupolveen ja mullistaneet käsitteen komedia. John Cleese, Terry Gilliam, Eric Idle, Terry Jones ja Michael Palin, joilla on yhteisikää vain 358 vuotta, valtaavat lavan ja esittävät Monty Pythonin hittejä uudenaikaisilla, ajankohtaisilla ja tietenkin pythonesque-piirteillä höystettynä.

”Kiitos ihmeellisen keksinnön nimeltä liikkuva kuva, Monty Pythonin viimeinen ilta tulee elokuvateattereihin lähelle sinua.  Kaiva nenäliinat esiin, jumppaa aivojasi ja liity vielä viimeisen kerran nyyhkyttämään hilpeisiin, ratkiriemukkaisiin ja tyrmistyttäviin jäähyväisiin jäljellä olevien Pythoneiden kanssa, ennen kuin suuntanamme on vanhojen vitsien vanhainkoti”, sanovat Pythonit.

Lipunmyynti alkaa keskiviikkona 10.12. elokuvateattereissa ja niiden verkkokaupoissa.
Esitys nähdään uudenvuoden aattona 31.12. mm. Helsingissä, Kuopiossa, Oulussa, Tampereella, Turussa ja Vantaalla.

Monty Python Live (mostly) Encore.
Kesto 2h 41min (sis. väliaika). Ohjaus Aubrey Powell, tuotanto Fiz Oliver.