STOP THE PRESS!

Isac julkaisi tänään myös kappaleelle hellyyttävän lyriikkavideon

Isac Elliotin 7. marraskuuta julkaistun Follow Me –albumin seuraava single on pirteä pophelmi Just Can’t Let Her Go. Kappale on noussut yhdeksi fanien suosikkikappaleeksi albumilta, mikä näkyy niin Spotifyssa kuin keikoillakin. Just Can’t Let Her Go on myös Isacin oma suosikki ja biisi päätyi Isacille hauskan sattuman seurauksena:

”Tämä biisi soitettiin minulle studiossa, kun työstin yhtä toista kappalettani. Pidin siitä todella paljon. Siinä oli todella hyvä energia ja halusin todella tehdä tämän biisin. Sitten meille kerrottiin. One Direction oli myös pitänyt kappaleesta ja he olivat jopa laulaneet siitä demon. Sitä ei kuitenkaan koskaan julkaistu ja nyt minulla oli mahdollisuus tehdä tämä biisi. Mikä kunnia! Tietysti halusin tehdä sen. Nauhoitimme kappleen lopulta Örebrossa ja sain todella paljon energiaa ja tukea faneiltani jotka päivystivät ulkopuolelle ,” Isac kertoo.

Kappaleen tuottaja ja kirjoittaja Khris Lorenz kertoo kappaleen alkuperästä:

”Just Can’t Let Her Go is a song very dear to my heart, and 1D recorded it but ended up rejecting it. I am thrilled that Isac chose to record it and make it his own, he sounds amazing on it.”

Kappaleesta julkaistiin tänään myös lyriikkavideo, jossa vieraileva tähti on erityisen rakas Isacille. Katso hellyyttävä video tästä: http://smarturl.it/JCLHG_LyricVideo

Isac Elliotin Save A Girl Tour kiertue käynnistyi Helsingistä täydelle The Circukselle 23. marraskuuta. Keikkapaikkojen ulkopuolella innokkaimmat fanit ovat odottaneet Isacin näkemistä kaksikin päivää.  Suomen lisäksi Isac konsertoi myös Tallinnassa, jossa fanit yllättivät Isacin puhaltamalla Parachute –kappaleen aikana salin täyteen saippuakuplia.Isac jatkaa yleisön hurmaamista Ruotsissa  tänä viikonloppuna ja Norjassa ensi viikolla. Seuraavan kerran Isac keikkailee Suomessa, kun Save A Girl Tour: Snow Edition kiertää Lappia hiihtoloman aikana. Liput keikoilla tulevat myyntiin viikolla 50.

Save A Girl Tour

6.12. Tukholma, Fryshuset – Arenan
7.12. Göteborg, Trädgår’n
10.12 Hamar, Kulturhus
12.12. Stavanger, DnB Arena
13.12. Oslo, Oslo Spektrum
14.12. Bergen, Grieghallen

Save A Girl Tour: Snow Edition

24.2 Ruka, Ski Bistro
25.2 Levi, Hullu Poro Areena
26.2 Ylläs, Ravintola Taiga