STOP THE PRESS!

Duudsonit-Jukka Jeesuksen rooliin Iron Sky 2:ssa

Iron Sky The Coming Race ei tyydy dinosauruksella ratsastavaan Hitleriin tai Putinin voitontanssiin – nyt on vuorossa Jeesus ja konekiväärit!

Viime viikolla Iron Sky -elokuvan tekijät julkaisivat Vladimir Putin –videon, joka sai laajaa mediahuomiota ympäri maailman, ja keräsi julkaisuviikollaan liki kaksi miljoonaa katsontakertaa YouTubessa. Tänään julkaistava uusi hahmotrailer esittelee jälleen yhden uuden elokuvan kahdestatoista pahiksesta – Jeesuksen – jota näyttelee Duudsoneista tuttu Jukka Hildén.

”Luvassa on hauska ja toiminnallinen rooli joka vaatii uskallusta heittäytyä vaarallisempiinkin stuntteihin, joten osa on kuin nakutettu Jukalle”, ohjaaja Timo Vuorensola kertoo. ”Tämän lisäksi Jukan fysiikassa on kiistatta klassisia, Jeesusmaisia piirteitä”.

Hahmotrailerissa Jeesus repii itsensä ristiltä ja lähtee kostoreissulle kahden jättimäisen konetykin kanssa.
Jukalle rohkeat tempaukset eivät ole uusia ja Jeesuksen rooli sopii hänen ansioluetteloonsa täydellisesti.
“ Tämä oli tarjous, josta en voinut kieltäytyä. Iron Sky:n tekijät ovat itsenäisiä ja omapäistä porukkaa, niin kuin mekin olemme. Sellaista voi vain kunnioittaa”, Jukka Hildén kertoo.

Uusi Jeesus -hahmotrailer löytyy täältä: https://www.youtube.com/watch?v=PM13yXlW-Vs

Iron Sky käy parhaillaan läpi kolmatta, esituotantoon tähtäävää joukkorahoituskampanjaa, joka on tähän mennessä kerännyt jo reilusti yli neljännesmiljoona dollaria. Kampanja tapahtuu IndieGoGo – joukkorahoituspalvelussa, osoitteessa: http://www.igg.me/at/thecomingrace