STOP THE PRESS!

AC/DC Suomeen heinäkuussa!

AC/DCLive Nation tuo Hämeenlinnan uuden tapahtumapuiston avajaiskonserttiin maailman suurimpiin rockbändeihin lukeutuvan australialaisyhtye AC/DC:n. Marraskuussa uuden levynsä julkaissut AC/DC vihkii puiston käyttöön megakonsertissa keskiviikkona 22. heinäkuuta. Konsertin lipunmyynti alkaa Lippupalvelussa keskiviikkona 17. joulukuuta.

”Tämän komeampaa alkua Kantolan tapahtumapuisto ei voisi saada! Olemme innokkaina odottaneet, että pääsemme julkistamaan ensimmäisen maailmanluokan konsertin. Nyt kaupunki ja seudun toimijat voivat alkaa toden teolla hommiin, ja heinäkuussa olemme enemmän kuin valmiit vastaanottamaan kymmenet tuhannet konserttivieraat. Olemme alusta asti olleet vakuuttuneita, että päätöksemme puiston rakentamisesta oli oikea ja toivotamme kaikki tervetulleeksi Hämeenlinnan”, hehkuttaa Hämeenlinnan kaupunginjohtaja Timo Kenakkala.

AC/DC teki edelliset Suomen keikkansa Olympiastadionilla vuonna 2009 ja Tampereen Ratinan stadionilla vuonna 2010, molemmat konsertit olivat loppuunmyytyjä. Vuonna 2015 yhtye suuntaa laajamittaiselle maailmankiertueelle, jota siivittää juuri julkaistun albumin suosio. Marraskuussa 2014 julkaistu, odotettu ”Rock or Bust” levy myi Suomessa jo ennakkoon platinaa ja se komeileekin parhaillaan albumilistan ykkössijalla. ”Rock or Bust” on ensimmäinen uutta materiaalia sisältävä albumi bändiltä kuuteen vuoteen, edellinen ”Black Ice” albumi nousi listaykköseksi 31 maassa ja on myynyt kahdeksan miljoonaa kappaletta.

”Tärkein AC/DC:hin liittyvä asia on luotettavuus. Meiltä saa A-luokan rock’n’rollia, meiltä saa aina hyvän show’n”, yhtyeen kitaristi Angus Young kertoi Soundi-lehdelle marraskuussa 2014.

”AC/DC odottaa kovasti pääsevänsä takaisin suomalaisyleisön eteen useamman vuoden tauon jälkeen. Tällä kiertueella bändillä on paljon uutta materiaalia ja he toivoivat myös erityistä ympäristöä rock-spektaakkelilleen. Hämeenlinnan keskeinen sijainti, puiston huikeat järvimaisemat ja loistavaksi todetut tuotannolliset mahdollisuudet tekivät valinnan helpoksi”, kertoo Live Nation Finlandin pääpromoottori Scott Lavender.

Tapahtuman nettisivut on avattu osoitteessa www.acdcfinland.fi ja lisää tietoa tapahtumapaikasta löytyy Hämeenlinnan kaupungin verkkosivuilta www.kantolaan.fi.

KONSERTTI:
AC/DC – Rock or Bust World Tour

Ke 22.7.2015 Kantolan tapahtumapuisto, Hämeenlinna

Konserttipäivän aikataulu täsmentyy myöhemmin

LIPUT:

Myyntiin ke 17.12.2014 klo 9

Palvelumaksuineen alkaen 86,50 euroa Lippupalvelun myyntipisteistä,

puhelinpalvelusta 0600 10 800 (1,98 €/min + pvm) ja verkkokaupasta www.lippupalvelu.fi