STOP THE PRESS!

DICOTA-tietokonelaukku ei ole koskaan kadoksissa

DICOTAJohtava pohjoismainen kulutuselektroniikan tarviketoimittaja, Aurora Group tuo myyntiin saksalaisen DICOTAn tablettilaitteille ja kannettaville tietokoneille tarkoitetut kantolaukut.

DICOTAn laadukas laukkuvalikoima on erittäin monipuolinen. Vaihtoehtoja löytyy moneen makuun ja tarpeeseen. Valikoima kattaa niin olkalaukut, reput, salkut kuin myös pyörillä varustetut lentokonelaukut.

Kaikki DICOTA-laukut on suunniteltu tiukat laatustandardit huomioiden. Tämä näkyy laukkujen muotoilussa, toiminnallisuudessa ja laadukkaissa materiaaleissa. Näin voidaan tarjota parasta mahdollista suojaa arvokkaille tietokoneille ja tablettilaitteille.

”DICOTA on yksi ensimmäisistä tietokonelaukkujen valmistajista. Tunnuslauseemme ’protect your world’ viittaakin juuri siihen ajatukseen, että kannettavat tietokoneet ja tablettilaitteet sisältävät paljon yksityisiä ja arkaluonteisia asioita, kuten henkilökohtaisia kuvia ja tietoja. Nämä ovat asioita, joiden suojaaminen on tärkeää”, kommentoi DICOTAn kansainvälinen myyntijohtaja Kenneth Ditlev.

Esimerkkinä DICOTAn vaalimasta turvallisuudesta on vasta julkistettu laukunsisäinen Trace Your Bag GSM -jäljitin. Jäljittimen ja sen kanssa toimivan älypuhelinsovelluksen ansiosta laukun sijainti voidaan helposti tarkistaa milloin tahansa. Jäljittimen matalan virrankulutuksen ansiosta se pysyy toiminnassa jopa 6 kuukautta yhdellä latauksella. Trace You Bag toimii maailmanlaajuisesti matkapuhelinverkossa.

DICOTA on juuri tehnyt 40 myydyimmän tuotteensa muotoilun ja näiden julkaisun uudelleen. Mallisto koostuu nyt kolmesta pääryhmästä, joita ovat PRO, ECO ja BASE.

PRO-tuotteet on suunnattu vaativaan yritys- ja ammattikäyttöön, jossa laukuilta vaaditaan kestävyyttä ja monipuolisia ominaisuuksia. ECO-mallit korostavat ympäristöystävällisiä materiaalivalintoja ja luonnollisuutta. BASE-mallisto puolestaan edustaa klassista ja ajatonta muotoilua sekä tukevaa ja kestävää rakennetta.

”DICOTAn kattava mallisto ja korkea laatu sopivat erinomaisesti tuotevalikoimaamme, joka koostuu tunnetuista merkeistä. Koemme tämän markkina-alueen erittäin mielenkiintoisena ja uskomme vahvasti alkavaan yhteistyöhömme. Yhdessä DICOTA ja Aurora Group voivat toimittaa sen, mitä kuluttajat kaipaavat ja tarvitsevat,” kertoo Aurora Groupin operatiivinen johtaja Bengt B. Madsen.

Saatavuus ja hinnoittelu
DICOTA PRO-, ECO- ja BASE-mallistojen laukut ovat myynnissä 26,95 – 489 euron kuluttajahinnoin. Kaikki hinnat sisältävät 24 prosentin arvonlisäveron.