STOP THE PRESS!

Myrskyn silmässä (Into the Storm)

myrskynsilmassabluOhjaus: Steven Quale
Käsikirjoitus: John Swetnam
Tuotanto: Todd Garner
Pääosissa: Richard Armitage, Sarah Wayne Callies, Matt Walsh, Max Deacon, Nathan Kress
Arvio: 1/5

Steven Qualen ohjaamassa Myrskyn silmässä –elokuvassa Silvertonin pikkukaupunkia lähestyy hirmumyrsky. Joukko myrskynbongaajia säntää pää kölmantena jalkana paikalle panssaroidulla ja muutenkin erikoisvarustellulla autollaan, pari idioottia haluaa tehdä myrskystä YouTube-videon eikä lukion päättäjäisiä viettävillä teineillä ole aavistustakaan siitä, mitä on tapahtumassa. Myrsky kehittyy sarjaksi ennennäkemättömiä tornadoja, ja pyörretuulet tuivertavat paikat pilpuksi.

Eipä tässä juuri tolkkua ole. Ujosti yritellään sössöttää, että olisi kiva, kun luonnon kanssa voisi olla silleen nätisti, mutta eipä siitäkään varsinaiseksi aiheeksi ole. Käsikirjoitus on yhtä höttöä, varsinkaan henkilöhahmoihin ei ole viitsitty panostaa lainkaan. Kun näyttelijätkään eivät jaksa, on katsojasta aivan sama, minne tuuli porukat kuljettaa. Kunhan kuskaisi äkkiä ja kauas, että pääsisi jo glögille tästä.

Tuskin Myrskyn silmässä –elokuvasta on edes yritetty hioa mitään mestariteosta. Kaikki paukut on pistetty erikoisefekteihin, ja komeata katsottavaahan myrskyily on.

Ekstroissa mm. tekijöiden haastatteluja ja myrskyn luomisesta.

Vesa Skaffari for smackthejack

Photo’s Copyright by Warner Home Video, 2014

Traileri: