STOP THE PRESS!

Far Cry 4:n ensimmäinen sisältöpaketti saatavana 13. tammikuuta

Ubisoft julkisti Far Cry 4 -toimintapelin ensimmäisen ladattavan sisältöpaketin ilmestyvän 13. tammikuuta 2015. Escape from Durgesh Prison -nimellä kulkeva lisäosa julkaistaan 13. tammikuuta Xbox Live -latauspalvelussa pelin Xbox-versioille. Tämän lisäksi lisäosa julkaistaan tuolloin myös pelin pc-versiolle. Lisäosa tulee saataville PlayStation Networkiin päivää myöhemmin eli 14. tammikuuta.

Escape from Durgesh Prison -lisäosassa pelaajan hahmo herää karuissa olosuhteissa oltuaan juuri vangittuna ja kidutettuna julman Yuman vankilassa. Vailla minkäänlaisia aseita ja kisassa aikaa vastaan, pelaajan tulee selvitä pelastuspisteelle tapaamaan liittolaisensa ja päästäkseen pois Kyratista. Tämä on tietenkin helpommin sanottu kuin tehty, sillä vastassa on haasteita, vaaroja ja vaikeita tilanteita.

Sekä yksinpelinä että yhteistyömuodossa pelattava lisäosa tarjoaa pelaajilleen diktaattorijohtaja Pakana Minin tarjoamia sivutavoitteita, jotta he voivat saada aseita ja varusteita käyttöönsä. Nämä tulevatkin tarpeeseen, sillä vastassa on kohtaaminen Yuman armottomien joukkojen kanssa.

Escape from Durgesh Prison -lisäosa on osa Far Cry 4 -pelin kausikorttijulkaisuja, joihin kuuluvat myös sisältölaajennukset The Syringe, Hurk Deluxe Pack, Overrun ja Valley of the Yetis.

Esittelyvideo käy läpi lisäosan tärkeimmät hetket. Katso video osoitteessa http://youtu.be/UFw9PzgreEs.

Far Cry 4 on ilmestynyt sekä PlayStation 4-, PlayStation 3-, Xbox One- ja Xbox 360 -pelikonsoleille että Windows-tietokoneille. Pelin ikäraja on PEGI18.