STOP THE PRESS!

Eila, Rampe ja Likka oli joulun katsotuin kotimainen elokuva

Taru Mäkelän ohjaama komedia suomalaisista, Eila, Rampe ja Likka, oli odotetusti joulun jälkeisenä viikonloppuna Suomen katsotuin kotimainen elokuva, keräten 14 259 katsojaa. Elokuvan on tähän mennessä nähnyt, ennakot mukaan lukien, jo 16 207 katsojaa.

Parametra Oyn toteuttamassa ensi-iltaviikonlopun yleisötutkimuksessa elokuva keräsi yleisöltä erittäin hyvät arvosanat, ja 84% suosittelisi elokuvaa ystävälleen, joka on selkeästi yli keskiarvon.

Eila, Rampe ja Likka on komedia, joka perustuu Sinikka Nopolan menestyskirjoihin ja -hahmoihin, Eila ja Rampe. Eila, Rampe ja Likka on Taru Mäkelän ohjaama ja elokuvan pääosissa Eilana ja Rampena nähdään Heidi Herala ja Pirkka-Pekka Petelius. Likkaa ja hänen sulhastaan esittävät Emmi Parviainen ja Riku Nieminen. Muissa osissa nähdään mm. Pirkko Hämäläinen, Eila Roine, Carl-Christian Rundman, Leena Uotila ja Åsa Wallenius. tarina on Sinikka ja Tiina Nopolan alkuperäiskäsikirjoitus

Elokuvan tuottaa Markku Tuurna ja vastaavat tuottajat ovat Taru Mäkelä ja Jouko Seppälä Kinosto Oy:lle. Elokuvan levittää Oy Nordisk Film Ab.