STOP THE PRESS!

Himalajan norsunratsastajille kultaa

FIGMA on myöntänyt Far Cry 4 -toimintapelille kultalevyn osoituksena yli 10 000 kappaleen myynnistä PlayStation 4:lle.

”Olemme erittäin iloisia Far Cry 4:n osoittauduttua niin suosituksi Suomessa, että se myi kultaa ennätysajassa ja ehti vielä vuoden myydyimpien pelien listan viidennelle sijalle marraskuisesta julkaisustaan huolimatta. Suomalaiset pelaajat saavat lisää pelattavaa ladattavien lisäosien muodossa. Ensimmäinen vankilapakoa kuvaava osa ilmestyi edellisviikolla ja lisää on tulossa pian. Varokaa niitä lumimiehiä!”, kuittaa Ubisoftin Suomen myynnistä vastaava Sune Skafte.

Far Cry 4 vie pelaajat henkeäsalpaavaan, vaaralliseen ja villiin Kyratin ympäristöön Himalajan vuoriston kupeessa. Pelaaja on Ajay Ghale, joka matkustaa Kyratiin täyttämään kuolleen äitinsä toiveen. Pelaaja löytää itsensä keskeltä sisällissotaa, jonka tavoitteena on kaataa tyrannimaisen diktaattori Pakana Minin hallinto. Runsaan ase- ja kulkuneuvovalikoiman avulla sekä lukemattomien erilaisten eläinten parissa, pelaaja kirjoittaa oman tarinansa avoimessa ja eksoottisessa pelimaailmassa käyden selviytymiskamppailua hirmuhallinnon ikeessä. Far Cry 4 tarjoaa tähän asti laajimman ja syvällisimmän Far Cry -kokemuksen täysin uudessa ja massiivisessa avoimessa maailmassa, johon kuuluu myös helposti liityttävä avoimen maailman yhteistyöpeli.

Far Cry 4 on saatavilla sekä PlayStation 4-, PlayStation 3-, Xbox One- ja Xbox 360 -pelikonsoleille että Windows-tietokoneille. Pelin ikäraja on PEGI18.