STOP THE PRESS!

Ensimmäinen traileri Napapiirin Sankarit 2 -elokuvasta julkaistu

Pitkään Napapiirin sankarit 2 -elokuvan ympärillä ollut mediahiljaisuus päättyi loppiaisena, kun elokuvan päähenkilöistä julkaistiin ensimmäisiä kuvia. Nyt elokuvasta on annettu julkisuuteen jälleen uutta materiaalia.

Juuri julkaistulla teaser-trailerilla näkyy, kuinka muutamassa vuodessa elokuvaan on tullut pari muuttujaa lisää: lumiset maisemat ovat vaihtuneet ruskan sävyihin ja elokuvan pääpari Janne ja Inari ovat saaneet perheen lisäystä.

Videon alussa Inari lähtee viettämään tyttöjen iltaa, joten Janne joutuu jäämään kotiin 1-vuotiaan Lumi-tytön kanssa.

– Tämähän on kyllä tosi sitkeä uninen, kun se vain nukahtaa, lapsenvahdiksi Räihäsen (Timo Lavikainen) kanssa jäänyt Janne (Jussi Vatanen) toteaa. Ja näin yhden yön kestävä seikkailu on jälleen valmis alkamaan.

Elokuvan tuottaja Jarkko Hentula kertoo, että lisää trailereita on tulossa.

– Tämä teaseri, nimeltään ”Uusi muuttuja”, on vasta ensimmäinen osa Napapiirin sankarit 2 -elokuvan eeppistä teaser-trailereiden trilogiaa. Toinen osa ”Pikku-Mikon vastaisku” julkaistaan helmikuussa ja päätösosa ”Ruskan autioittama maa” ilmestyy maaliskuussa.

Elokuva saa Suomen ensi-iltansa 30.9.2015. Elokuvan päärooleissa ovat Jussi Vatanen (Janne), Pamela Tola (Inari), Timo Lavikainen (Räihänen), Kari Ketonen (Pikku-Mikko) sekä Miia Nuutila (Marjukka). Uusina hahmoina elokuvassa seikkailevat Santtu Karvonen (Kämäräinen) ja Joonas Nordman (Sekis).

Elokuvan ohjaa Teppo Airaksinen ja sen on käsikirjoittanut Pekko Pesonen. Elokuvan tuottaa Yellow Film & TV, tuottajina Olli Haikka ja Jarkko Hentula. Ensimmäisen elokuvan ohjannut Dome Karukoski toimii Pekko Pesosen kanssa jatko-osan executive-tuottajana.

Elokuvaa ovat rahoittaneet Suomen elokuvasäätiö, Nelonen ja Elisa. Pääyhteistyökumppaneina ovat Hartwall Jaffa, Kolarin kunta, Raha-automaattiyhdistys RAY, Staffpoint ja Ylläs. Elokuvan kotimaisena levittäjänä toimii Nordisk Film.

Traileri: