STOP THE PRESS!

Hevisaurus-elokuvan teaser nyt katseltavissa

Hevisaurus-elokuva saa ensi-iltansa marraskuussa, mutta Hevisaurukset eivät malta oikein odottaa. Siispä julkaisemme elokuvan teaserin jo nyt.

Näet vauhdikkaan teaserin allaolevan linkin kautta.
https://www.youtube.com/watch?v=Fm1KykLOE0E

Elokuvassa Hevisaurusten kanssa näyttelevät muun muassa Kari Hietalahti, Timo Kahilainen, Taneli Mäkelä, Sanna Stellan ja Eija Vilpas.

Solar Filmsin tuottaman koko perheen Hevisaurus-elokuvan ensi-ilta on marraskuussa 2015. Elokuvaa on kuvattu maan päällä, maan alla, meren äärellä ja mantereella. Elokuva tuokin Hevisaurukset jurahevikaudelta nykyaikaan.

Elokuva on osittain animoitu live action -elokuva.

Rooleissa:

Pääosissa kaksi noin 10-vuotiasta lasta:
Milo Snellman (Toni)
Salli Siivonen (Suvi)

Muissa rooleissa:

Kari Hietalahti (Iivari)
Taneli Mäkelä (Maxim)
Eija Vilpas (Noita)
Timo Kahilainen ja Jan Nyqvist (Mökö ja Lökö)
Heikki Hela ja Kaisa Mattila (Tonin vanhemmat)
Toni Wahlström ja Sanna Stellan (Suvin vanhemmat)

Hevisaurus-yhtye:

Herra Hevisaurus
Milli Pilli
Muffi Puffi
Komppi Momppi
Riffi Raffi

Koko perheen seikkailuelokuvan on käsikirjoittanut Veli-Pekka Hänninen. Hänen lisäkseen käsikirjoitustyöryhmässä ovat olleet mukana Antero Arjatsalo ja Heikki Salo. Elokuvan ohjaa Pekka Karjalainen ja tuottaa Nina Laurio. Elokuvan vastaavat tuottajat ovat Markus Selin ja Jukka Helle.

Hevisaurus-elokuva perustuu Sony Music Entertainment Finland Oy:n Hevisaurus-brändiin ja tunnettuihin dinosaurushahmoihin, jotka soittavat suosittua ja mieleenpainuvaa musiikkia lapsille ja lapsenmielisille. Hevisaurus on osittain animoitu live action -elokuva, jossa dinosaurushahmojen ilmeet animoidaan eläviksi.

Elokuvasta:

Hevisaurus on koko perheen seikkailuelokuva, jossa kymmenvuotiaat Toni ja Suvi pelastavat oudot, hassut, muinaisia dinosauruksia muistuttavat olennot ahneen liikemies Maximin kynsistä. Hevisauruksiksi itseään kutsuvat olennot rakastavat ennen kaikkea syödä ja soittaa railakasta hevimusiikkia.

Hevisauruksesta:

Viiden dinosauruksen muodostama lasten suosikkiyhtye Hevisaurus syntyi vuonna 2009 ajatuksesta tehdä laadukasta hevimusiikkia lapsille ja lapsenmielisille. Räyhäkäs lastenheviyhtye on julkaissut kuusi albumia, joista uusin Vihreä vallankumous julkaistiin syksyllä 2013. Hevisaurus on palkittu parhaan lastenmusiikkilevyn Emmalla. Yhtyeen levyjä on myyty yhteensä yli 170 000 kappaletta pelkästään Suomessa. Hevisaurus on herättänyt paljon huomiota myös Suomen ulkopuolella ja mm. Argentiinassa on jo julkaistu kaksi albumia espanjaksi varsin menestyksekkäästi; Heavysaurios sai elokuussa 2013 palkinnon vuoden parhaasta lasten levystä Gardel Music Awardsissa. Hevisaurus julkaisi lokakuussa uransa ensimmäisen kokoelman Jurahevin ikivihreät.