STOP THE PRESS!

Battlefield Hardline avoin beta alkaa 3.2.2015

Visceral Games™ ja Electronic Arts Inc.  julkistivat tänään järjestävänsä Battlefield Hardline™ -pelistä avoimen moninpelibeetan 3. helmikuuta – 8. helmikuuta 2015* välisenä aikana. Pelaajat ympäri maailmaa pääsevät osallistumaan betaan PC (Origin™), PlayStation®4, PlayStation®3, Xbox One ja Xbox 360® -alustoilla. Visceral Games julkaisi tänään myös uuden trailerin, joka tarjoaa pelaajille syväluotaavan katsauksen yksinpeli- ja moninpelikampanjan innovaatioihin tarinan, vauhdin ja strategian saroilta. Katso uusi Battlefield Hardline -traileri täällä: http://youtu.be/wuY3xNa8PBY

”Mikään ei ole niin arvokasta tiimillemme kuin suhde yhteisöömme. Heidän intohimonsa ruokkii meidän intohimoamme ja saamamme palaute auttaa tekemään Hardline -pelistä entistäkin paremman pelin”, Battlefield Hardlinen johtava tuottaja ja Visceral Gamesin johtaja Steve Papoutsis kertoo. ”Haluamme faniemme pelaavan betaa tosissaan ensi viikolla ja antavan meille kunnolla palautetta, jotta saamme viilattua peliä entisestään.”

Battlefield Hardline rakentuu pelisarjan palkitun tiimipohjaisen moninpelikokemuksen ja strategian päälle lisäten siihen uuden vauhtiulottuvuuden – se tekee pelistä kaikkien aikojen nopeatempoisimman Battlefield-pelin. Avoin beta sisältää kolme erilaista karttaa ja moodia. Täysin uusi Hotwire-moodi tuo nopeatempoiset ajojahdit taistelukentälle rikollisten yrittäessä varastaa merkittyjä autoja samalla kun poliisit yrittävät saada niitä haltuun. Hotwire on pelattavissa kahdella kartalla, Downtown ja Dust Bowl, ja se vaatii pelaajilta kunnon tiimityötä ja tarkkaa ajamista. Pelaajat pääsevät myös kokemaan Battlefield-pelisarjan suosituimman Conquest-moodin Dust Bowlissa, jossa onnistuu eeppiset taistot aina 64-pelaajaan asti**. Beta sisältää myös toisen uuden pelimoodin nimeltä Heist, joka on pelattavissa Bank Job -kartalla. Moodissa rikolliset yrittävät ryöstää pankkiholvin ja selvitä kunnialla pakoon samalla kun poliisit yrittävät pysäyttää heidät.

Battlefield Hardline beta tarjoaa pelaajille myös täydellisen moninpeliedistymisen, kuten uusia aseita, ajoneuvoja, lisävarusteita ja tarvikkeita. Tämän lisäksi beta tarjoaa ensisilmäyksen myös pelimoodiin nimeltä Hacker. Se vie seurannan aivan uudelle tasolle mahdollistaen yhden kummankin puolen pelaajan keskittymisen taistelukentän seurantaan hakkeroitumalla turvakameroihin, bongaamalla vihollisia tai määrittelemällä alueita johon tiimin tulee hyökätä – tai jota puolustaa. Hacker-moodi on pelattavissa kaikissa beetan moodeissa.

Battlefield Hardline tuo Battlefield-tuhokokemuksen Los Angelesin ja Miamin urbaaneille kaduille. Frostbite™ 3 -pelimoottorin pyörittämä Battlefield Hardline tarjoaa moninpelauksen lisäksi eeppisen yksinpelikampanjan, joka seuraa aloittelevan Miami poliisietsivä Nick Mendozan matkaa rikosten ratkaisussa. Tarinaa tähdittää Hollywood-veteraaninäyttelijöistä koostuva ääninäyttelijäryhmä, johon lukeutuu muun muassa Alexandra Daddario True Detective -sarjasta, Wendy Calhoun Justified-sarjasta ja Benito Martinez Shield-sarjasta.

Battlefield Hardline julkaistaan Suomessa 19. maaliskuuta 2015 PC, PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One ja Xbox 360 -alustoille. Pelaajat voivat ennakkotilata Battlefield Hardline -pelin osoitteessa http://www.battlefield.com/hardline/buy. Liity mukaan Battlefield Hardline -keskusteluun Facebookissa www.facebook.com/battlefield, seuraa meitä Twitter®:ssä www.twitter.com/battlefield