STOP THE PRESS!

Snoop Dogg ja Pharrell Williams yhteistyössä uudella ”BUSH” albumilla

Snoopy DoggKatso maistiainen ensimmäisestä singlestä ”Peaches N Cream” tästä

Snoop Dogg on vihdoin vahvistanut viime aikoina pyörineet huhut. Miehen uusi albumi ”BUSH” julkaistaan tämän kevään aikana ja albumin tuottajana toimii Pharrell Williams.

Pharrell Williams palkittiin juuri Grammylla ”Happy” –hitistään ja tuleva Snoop Dogg albumin tuotanto on tyystin miehen hyppysissä.

Pharrellin ja Snoop Doggin yhteistyö ei ole uutta, miehet ovat jo yli kymmenen vuoden ajan tehneet yhteistyötä ja Pharrell oli mukana jo Billboardin listaykköseksikin nousseella ja legendaarisella ”Drop It Like It’s Hot” hitillä. Uudelle levylle Snoop Dogg ja Pharrell tekivät päätöksen tuoda takaisin nykypäivän musiikista puuttuvat hyvät  vibat ja luoda kappaleita jotka on omistettu kaksikon omin sanoin ”to a better present and ideal future”.

Tulevalla ”BUSH” albumilla kuullaan retro-futuristista R&B-pop-funkia lisättynä hyvällä fiiliksellä ja Snoopin sanoin levyllä kukoistaa ”a funkadelic glow” ja on jotain sellaista mitä kumpikaan heistä ei aiemmin ole tehnyt. Pharrellin taiteellinen näkemys sekä poreileva tuotanto ja Snoopin rautaisen pehmeät vokaalit ovat herkullinen yhdistelmä ja lisäksi levylle on saatu muutama yllätysvierailija. Yhteistyöstä innoissaan oleva Pharrell on myöntänyt  tulevan levyn olevan parempi kuin hänen omansa.

Snoop Dogg on myynyt uransa aikana yli 35 miljoonaa levyä ja on yksi viime vuosikymmenien tunnistettavimpia ja vaikutusvaltaisimpia hahmoja musiikkibusineksessa. Musiikin lisäksi Snoop luovii luontevasti niin leffa ja TV -puolella kuin muodin, luksusbrändien ja viihdeteknologian aloilla. Mies tunnetaan myös hyväntekijänä Snoop Youth Football –liigastaan, missä tuetaan vähävaraisten lapsien harrastustoimintaa ja Snoop nähdään usein myös näissä tapahtumissa mukana. Mies on yksi sosiaalisen median aktiivisimpia ja seuratuimpia hahmoja ja hänen maailmaansa voi tutustua näiden kanavien kautta:

http://facebook.com/followthebush/
http://facebook.com/snoopdogg
http://twitter.com/followthebush/
http://twitter.com/snoopdogg