STOP THE PRESS!

Finnkino avaa uuden elokuvateatterin Helsingin Itäkeskukseen

Finnkino ja Kesko ovat sopineet uuden elokuvateatterin sijoittumisesta Keskon uuteen kauppakeskukseen Itä-Helsinkiin. Elokuvateatterin avajaisia on tavoite päästä viettämään 2019.

Moderniin elokuvakeskukseen tulee 9 maailmanluokan elokuvasalia, jotka varustetaan alan uusimmalla kuva- ja äänentoistoteknologialla ja asiakkaita hemmotellaan huippuluokan katsomisolosuhteilla ja -kokemuksilla.

Elokuvateatteri on osa Keskon uutta kauppakeskusta, joka rakentuu Itäkeskukseen nykyisen K-Citymarketin alueelle. Finnkinon elokuvateatteri sopii erinomaisesti uuteen keskukseen, jonka keskeisiä teemoja ovat elokuvien ja ruoan lisäksi viihtyminen, kohtaaminen ja yhdessä olo. Hanke toteutetaan vaiheittain.

Valmistuttuaan uusi viihdekeskus tarjoaa asiakkailleen miellyttävän ja vaivattoman asiointikokemuksen, jonne on helppo tulla niin julkisilla kulkuvälineillä kuin autollakin.

”Meillä on ilo päästä jatkossa tarjoamaan elokuva- ja kulttuurielämyksiä huipputekniikalla varustelluissa ja moderneissa puitteissa Itä-Helsingissä. Sijainti Itäkeskuksessa on elokuvissa kävijöiden kannalta erinomainen ja luonteva lisä elokuvateatteriverkostoomme, kertoo ketjujohtaja Ismo Määttä Finnkinolta. ”Helsinkiläiset ovat toivoneet elokuvateatteria Itäkeskukseen jo vuosia. Olemme iloisia, että voimme vastata kysyntään yhdessä Finnkinon kanssa”, Keskon aluejohtaja Antti Palomäki sanoo.

Lähde: SEOL