STOP THE PRESS!

Sex Tape – Kadonneen videon metsästys (Sex Tape)

sextapeOhjaus: Jake Kasdan
Käsikirjoitus: Kate Angelo, Jason Segel, Nicholas Stoller
Tuotanto: Todd Black, Jason Blumenthal, Steve Tisch
Pääosissa: Jason Segel, Cameron Diaz, Rob Corddry, Ellie Kemper, Rob Lowe, Harrison Holzer, Jack Black
Arvio: 1,5/5

Anniellä (Cameron Diaz) ja Jayllä (Jason Segel) pitää mälsää: kymmenen vuotta avioliittoa ja kaksi lasta ovat pitäneet huolta siitä, että sänkyä eivät ravistele kuorsausta kummemmat ilmiöt. Eloa piristääkseen he päättävät kokeilla erään seksioppaan kaikki asennot ja vielä filmata koko operaation. Elämään tulee vauhtia toivottua enemmän, kun Jay onnistuu koheltamaan videon yleisempäänkin jakeluun. Yritykset hankkia video takaisin johtavat kommelluksesta toiseen.

Vaivalloista on tämän Jake Kasdanin ohjaaman Sex Tapen pyöritys: alkuun ei meinata päästä oikein millään ja sitten edetään toinen toistaan väkinäisemmin juonenkääntein. Pahinta komedialle on ettei se naurata. Alun tahmasta päästyä seuraa edes etäisesti huvittava jakso Annien tulevan pomon luona, mutta tylsyys palaa nopeasti. Jo itsessään hauskaa kai pitäisi olla koomikko Jack Blackin pokkana pitämät puheet parisuhdeongelmista, ei vaan naurata.

Ekstroissa juttua elokuvan tekemisestä, poisjätettyjä, laajennettuja ja hupikohtauksia. Joku terapeutin tapainenkin on raijattu paikalle kertomaan, kuinka piristää parisuhdetta.

Vesa Skaffari for smackthejack

Photo’s Copyright by Universal Sony Pictures, 2015

Traileri: