STOP THE PRESS!

Auringon lasten odotettu debyyttialbumi 27.3.2015

Suomen dynaamisimmaksi popduoksi kutsuttu Auringon Lapset julkaisee viimein debyyttialbuminsa ”Raketilla kuuhun” 27.3.2015. Albumilta toistaiseksi lohkaistut kaksi singleä ”Elokuun tyttö” ja nimikkokappale
”Raketilla kuuhun” ovat menestyneet erinomaisesti. Kumpikin kappale sinnitteli useiden viikkojen ajan Radio Suomipopin Top40-listan kärkikymmenikössä, valloittaen korkeimmillaan jopa listan kärkisijan.

Auringon Lapset yhdistelee upealla tavalla suomipopin perinteitä ja modernia indie-estetiikkaa. Yhtyeen musiikissa nokkelat elektroniset elementit sekoittuvat kitarapopin klassisten kaikujen kanssa, ja sävelmiä
sotketaan toisiinsa rajoja rohkeasti rikkoen. Yhtyeen elämänmakuiset kappaleet ovat tarttuvia melodioita ja lentäviä lauseita pullollaan, ja Auringon Lasten debyyttialbumista onkin muodostunut yksi vuoden odotetuimmista kotimaisista debyyttialbumeista. Auringon Lapset muistuttaa, että bändimusiikki on edelleen voimissaan eikä ole katoamassa minnekään.

Yhtye äänitti albuminsa vuosina 2013-2014 tuottaja Mika Haapasalon (Happoradio) johdolla. Albumi äänitettiin vähitellen, rennoissa ja kotikutoisissa tunnelmissa yhtyeen säveltäjä Sauli Vuotin ja tuottaja Haapasalon omissa studioissa. Levyllä vierailee mm. Kauko Röyhkä, joka antaa panoksensa kappaleeseen Radio tekee murhan.

Raketilla kuuhun –albumin biisilista:

Maailma ei ole entisensä
Elokuun tyttö
Jotain bassojuttua
Kaiken se kestää
Taivas Pariisiin
Mariella
Onnen jälkimmäinen
Haaveratsastaja
Radio tekee murhan
Lupaus
Raketilla kuuhun

Facebook: http://www.facebook.com/auringonlapset
Spotify: http://open.spotify.com/artist/66N4MNz5ykTT5O2h6xR4Qd
Youtube: www.youtube.com/watch?v=09SoMU-qrgU