STOP THE PRESS!

Kuuntele Jore Marjarannan uusi aurinkoinen single

Jore Marjarannan kuudes albumi VI julkaistaan 2.4.  Tänään julkaistava toinen single Huomaan vain sinut esittelee tulevan levyn energisempää ja popimpaa puolta. Viuluin siivitetty kepeä kappale avaa erilaisen näkökulman yksinäisyydestä:

– Yksinäisyys voi joskus olla myös oma valinta. Ihastuminen sotkee oman arjen, johon on niin mukavasti tottunut. Mutta jos sittenkin..? valottaa Jore Marjaranta ajatuksiaan aurinkoisen popbiisin takaa.

Kuuntele Huomaan vain sinut -single:

YouTube:  http://bit.ly/1A7nNwB
Spotify: http://spoti.fi/194pw0h

Jore Marjaranta tekee näyttävää paluuta uudella levyllään muutaman vuoden hiljaiselon jälkeen. Albumin ensimmäinen single Rakkaus kuulethan mua sai tammikuussa hyvän vastaanoton ja biisi on soinut hyvin Radio Iskelmällä, Radio Suomessa ja Radio Sunissa sekä ollut Radio Suomipopin Suomipop Top10 -yleisöäänestyksen kärkipaikoilla jo yli kuukauden.

Albumin VI julkaisee Exogenic Music Group ja sen on tuottanut Nalle Ahlstedt, jonka kanssa Jore Marjaranta on myös säveltänyt kaikki levyn kappaleet lukuunottamatta Antaudun-biisiä, jonka Marjaranta on tehnyt Olli Ahvenlahden kanssa. Kaikki sanoitukset Marjaranta on tehnyt yhdessä Lasse Wikmanin kanssa.

– On ollut hienoa jatkaa taas musiikin säveltämistä ja sanoittamista. On ollut ilo työskennellä näiden herrojen kanssa, uuden albumin palaset ovat loksahdelleet kivuttomasti paikoilleen, kertoo Marjaranta tulevasta albumistaan.

Muutama vuosi sitten Suomeen palannut Jore Marjaranta on ollut mm. solistina Leningrad Cowboysissa, Albert Järvinen Bandissa ja Guitar Slingersissä. Lisäksi hän on julkaissut soolourallaan viisi albumia, joista on noussut useita hittejä, kuten esimerkiksi Haaveet kaatuu ja Miten pelko lähtee.

Keväällä Jore Marjaranta tekee myös keikkoja ja mukaan lähtee raudanluja soittajaryhmä:

Janne Haavisto – rummut
Tero Pennanen – koskettimet
Jore Marjaranta – laulu ja kitara
Kukka Lehto – viulu
Niko Kokko – basso
Ville Nurmi – kitara

Albumin julkaisua juhlitaan 17.4. On The Rocksissa Helsingissä. Tervetuloa!

www.joremarjaranta.com
www.exogenicmusicgroup.com/jore-marjaranta
www.facebook.com/joremarjarantaofficial