STOP THE PRESS!

Ile Kallio Big Rock Bandin debyttialbumin julkaisu lähenee

Hurriganesin perustajajäsen Ile Kallio palaa rock’n’rollin pariin uudella Ile Kallio Big Rock Band-kokoonpanollaan. Kahdeksanhenkisen bändin alkuvoimaista bluesrockia sisältävä debyyttialbumi ”Shook Up!” julkaistaan 20. maaliskuuta. Samanniminen ensisingle / video julkaistiin 23.tammikuuta.

Ile on säveltänyt levyn kakkossinglen ”My Shining Star” yhteistyössä rumpali Okko Larun ja vokalisti Patrik Erikssonin kanssa. Kappale edustaa tulevan levyn popimpaa puolta. Katso kappaleen video täältä https://www.youtube.com/watch?v=NHP0uuXX4vk
”Kesäilta kaupungilla, ilma on lämmin ja elämäsi nainen kävelee vierelläsi. Elämä on samettia. My Shining Star  on Shook Up!-albumin tunnelmapala, joka syntyi tuosta mielikuvasta.

Tuskin maltan odottaa, että saadaan albumi maailmalle ja päästään keikoille tämän materiaalin kanssa.
Bändi on iskussa ja ready to rock!” – Ile Kallio

IKBRB tulee olemaan kevään ja kesän aikana mediassa esillä useissa yhteyksissä. Ilen ensimmäinen tv-haastattelu nähdään YLE TV1 Arto Nyberg-ohjelmassa sunnuntaina 15.3. Rykmentin esiintymiset ovat lueteltu alla ja lisää keikkoja julkistetaan keväämmällä.

Bändi sai alkunsa keväällä 2013 ja on siitä lähtien todistanut toimivuutensa keikoilla pitkin Suomea. Bändissä vaikuttavat Ilen lisäksi alan luottomiehet, kuten mm. rumpali Okko Laru, basisti Masa Maijanen ja kosketinsoittaja Puke Kataja. Panu Syrjäsen luotsaama torvisektio tuo musiikkiin tanakkaa lisävoimaa ja laulusta vastaa sielukkaan ja väkevän soundin omaava ruotsalainen Patrik Eriksson. Bändi keikkailee vuoden aikana eri puolilla Suomea ja juhlii levynjulkaisuaan Helsingin Tavastialla 11. huhtikuuta.

Ile Kallio Big Rock Band on:
Ile Kallio, kitara
Patrik Eriksson, laulu
Okko Laru, rummut
Masa Maijanen, basso
Puke Kataja, koskettimet
Panu Syrjänen, tenorisaksofoni
Mikko Koponen, trumpetti
Markus Holkko, baritonisaksofoni

Tulevat keikat (lisää keikkoja julkistetaan myöhemmin)
04.04. Kouvola House Of Rock
11.04. Helsinki Tavastia-klubi  (Levynjulkaisukeikka)
17.04. Tampere Yo-talo
06.05. Espoo Sellosali
09.05. Kerava Kerava-sali
15.05. Turku Venus Nightlife
12.06. Stallhagen, Åland Fishbait Rock Festival
04.07. Mäntyharju, Tommolan Lava
09.07. Oulu Rotuaari Piknik
17.07. Saarijärvi Kirmot
18.07. Hämeenlinna Wanaja Festival
25.07. Vantaa Tikkurila Festivaali