STOP THE PRESS!

R&B:n supertähti Usher ja EDM-tähti Martin Garrix yhteistyössä

Usher ja Martin Garrix Tämän hetken kuumin nouseva EDM-tähti, tuottaja-DJ Martin Garrix ja R&B:n kiistaton supertähti Usher ovat tehneet yhteistyötä Garrixin uudella singlellä ”Don’t Look Down”, mikä julkaistaan maailmanlaajuisesti tiistaina 17. maaliskuuta. Garrix ja Usher julkaisivat lyhyen videoklipin studiosta sosiaalisessa mediassa, mikä sai heti molempien tähtien fanit villiintymään.
Hollantilainen DJ Martin Garrix on nopeasti noussut yhdeksi kuumimmista EDM-tähdistä. Spinnin’ Recordsille 18-vuotiaana sainattu Garrix on ehtinyt saavuttaa jo paljon. Hänen hittinsä Animals nousi listaykköseksi mm. briteissä, on kerännyt jo yli 100 miljoonaa streamia Spotifyssa ja videota on katsottu 400 miljoonaa kertaa youTubessa.

Garrix on listattu tulevaisuuden tähdiksi mm. Billboardin ”21 under 21” sekä Forbesin ”30 under 30” listoilla. Garrix tulee tämän vuoden aikana esiintymään isoimmilla festivaaleilla ympäri maailmaa ja työstää myös debyyttialbumiaan, missä vierailijoina ovat Usherin lisäksi mm. Ed Sheeran, David Guetta sekä Tiesto.

Usher on R&B:n kiistaton supertähti ja yksi suurimmista tähdistä amerikan musiikin historiassa yli 50 miljoonalla myydyllä levyllään. Usherin ura alkoi jo 20 vuotta sitten kun miehen uraauurtava albumi ”Confessions”  julkaistiin. Levy on edelleen listattu yhdeksi 2000-luvun tärkeimmäksi R&B-levyksi. Usher on palkittu kahdeksalla Grammylla ja lukuisilla muilla musiikkialan palkinnoilla. Tällä hetkellä supertähti on Euroopan kiertueella ja on julkaisemassa kahdeksannen studioalbuminsa tänä vuonna. Usher näyttelee myös pääosaa tänä vuonna ensi-iltaan tulevassa nyrkkeilytähti Sugar Ray Leonardin elämänkertaelokuvassa ”Hands of Stone”.