STOP THE PRESS!

Uutta Risto Räppääjä -elokuvaa kuvataan ensi kesänä

Suositut Risto Räppääjä –elokuvat saavat jatkoa, kun ensi kesänä kuvataan Risto Räppääjä ja yöhaukka. Sen ovat käsikirjoittaneet Sinikka ja Tiina Nopola ja elokuvan ohjaa Timo Koivusalo.

Uuden elokuvan kuvaukset alkavat toukokuun viimeisellä viikolla ja jatkuvat kesäkuun loppuun saakka. Elokuvaa kuvataan muun muassa Villilän studioilla Nakkilassa ja Naantalin idyllisessä vanhassa kaupungissa.

Pääosissa nähdään jo kahdesta aiemmasta elokuvasta tutut valovoimaiset lapsitähdet, Samuel Shipway ja Sanni Paatso. Myös aikuisia päärooleja tähdittävät tutut näyttelijät: Minttu Mustakallio, Vesa Vierikko ja Riitta Havukainen. Uusina kasvoina tarinaa täydentävät Laura Malmivaara ja Ville Myllyrinne.

”Tarina alkaa, kun Risto Räppääjä löytää aarteen ja paikalla aloitetaan arkeologiset kaivaukset. Sen myötä sukelletaankin valloittavaan seikkailuuun”, ohjaaja Timo Koivusalo kertoo.

Kyseessä on kolmas Timo Koivusalon ohjaama Räppääjä elokuva. Parhaillaan elokuvateattereissa pyörivä Risto Räppääjä ja Sevillan saituri on kerännyt jo noin 290 000 katsojaa.

Uusi elokuva Risto Räppääjä ja yöhaukka saa ensi-iltansa 19. helmikuuta 2016, sen tuottaa Artista Filmi Oy ja elokuvan levittäjäyhtiö on The Walt Disney Company Nordic.