STOP THE PRESS!

1990-luvulla teinihysteriaa lietsonut Mika Ikonen tekee paluun sooloartistina

Mika IkonenHysteriaa 1990-luvulla lietsoneen XL5-yhtyeen keulakuvana tutuksi tullut Mika Ikonen tekee paluun  popmusiikin pariin uudella Kaikki on oolrait –singlellään. Huhtikuun 17. päivä julkaistava single esittelee aikuistuneen popparin, joka kokee vasta nyt löytäneen oman äänensä musiikintekijänä.

Hyväntuulinen Kaikki on oolrait kappale on Mika Ikosen säveltämä ja sanoittama kappale, joka on kirjoitettu Mikan vaimolle viime keväänä tämän lopetettua pitkäaikaisen työsuhteensa. Kappaleen on tuottanut Kyösti Salokorpi, joka tunnetaan

Scandinavian Music Groupin ja oman bändinsä Atlético Kumpulan riveistä. Salokorpi on tehnyt biisejä muun muassa Jenni Vartiaiselle, Kristiina Wheelerille, Mannalle, Junolle  ja Robinille.

“Jokainen miettii ajoittain tekemänsä työn mielekkyyttä, mutta näinä aikoina harvalla on uskallusta hypätä kohti tuntematonta. Kirjoitin kappaleen vaimolleni tämän tehtyä rohkean päätöksen lopettaa työsuhteensa viime keväänä. Halusin rohkaista paitsi vaimoani myös muita samassa tilanteessa painivia. Maailma on ihan tarpeeksi harmaa paikka ilman, että sen synkkyydestä lauletaan vielä lisää. Halusin tehdä kappaleen, joka saa kuulijan tajuamaan, että moni asia on oikeastaan ihan hyvin”

Laulaja-lauluntekijä Mika Ikonen tuli tunnetuksi 90-luvulla megasuosion saavuttaneen XL5-yhtyeen keulakuvana. Suomen ensimmäinen teinihysteriaa lietsonut poikabändi keräsi fanilaumoja missä liikkuikaan ja myi 55 000 levyä. XL5:n jälkeen Mika Ikonen on jatkanut musiikin parissa mm. kovana livebändinä tunnetun Käsityöläiset –bändin solistina.  Kaiken rinnalle on nyt nousemassa aikuistunut sooloartisti, joka kirjoittaa kappaleita omasta elämästään.

Mika Ikonen ’Kaikki on oolrait’ 17.4.2015

www.mikaikonen.fi
facebook.com/mikaikonen