STOP THE PRESS!

Uuden albumin ”Phoenix” julkaissut Carpark North lämmittelee Sunrise Avenueta Euroopassa ja Suomessa

Carpark AvenueTanskalainen Carpark North julkaisi perjantaina tuoreen albuminsa Phoenix ja yhtye nähdään Suomessa keikalla 16. toukokuuta kun yhtye lämmittelee Sunrise Avenueta loppuunmyydyllä Helsingin Jäähallilla.

Tuore Phoenix –albumi julkaistiin Tanskassa jo tammikuussa ja nyt vasta muualla maailmassa. Albumin uudelle painokselle on vaihdettu viisi uutta biisiä ja levyn ensimmäinen singlellä 32 mukana laulamassa on Guano Apes yhtyeen laulajatar Sandra Nasic. Katso biisin video tästä.  Albumin tuottajana toimi Michael Illbert joka on työskennellyt mm. Katy Perryn, Taylor Swiftin ja Robynin levyillä.

Carpark North on ollut yksi maan kansainvälisesti menestyneimpiä yhtyeitä jo kymmenen vuoden ajan. Rockia ja elektronisempia sävyjä yhdistelevä Carpark North nousi hurjaan suosioon 2005 kansainvälisellä hittisinglellään Human. Myös aiemmiin julkaistut singlet Shall We Be Greatful ja Save Me From Myself ovat edelleen yhtyeen isoimpia hittejä.  Kotimaassaan erittäin suosittu Carpark North on myynyt kaikilla albumeillaan kultaa ja palkittu useilla musiikkialan palkinnoilla. Erinomaisena live-esiintyjänäkin tunnettu yhtye sai kunnian 30 Seconds To Marsin lämmittelijänä Euroopan-osuudella vuonna 2010.

Carpark North lähtee Sunrise Avenuen kanssa Euroopan kiertueelle mikä käynnistyy 16. toukokuuta Helsingin loppuunmyydystä Jäähallista.

Kuuntele Phoenix –albumia Spotifysta