STOP THE PRESS!

Ruisrock-kioskin avajaisia vietetään lauantaina 16.5.

Varma kesän merkki Turussa on Ruisrock-kioskin saapuminen Turun kauppatorille Yliopistonkadun ja Aurakadun kulmaan. Ruisrock-kioskin avajaisia vietetään lauantaina 16.5. Samana päivänä kivenheiton päässä Nuorten taide- ja toimitalo Vimmassa järjestetään historian ensimmäinen Ruisrock-kirppis.

Ruisrock-kioskin avajaisissa on paljon mahtavaa ohjelmaa. Päivän aikana luvassa on Turun Sarjakuvakerhon taiteilijoiden karikatyyreja ja kasvomaalauksia ja jo perinteeksi muodostunut T-paitatuunauspaja.

Turku Rock Academysta ja Ruisrockistakin tuttu Harmi vetää keikan kauppatorilla. Naantalilainen Harmi soittaa suomenkielistä poprockia, johon Ilona Helon poikkihuilu tuo omaperäisen leimansa. Lisäksi kauppatorilla soi DJ:n valikoima avajaislista.

Ruiskioski palvelee lauantaista alkaen Turun kauppatorilla maanantaista perjantaihin klo 11–18 ja lauantaisin klo 10–15.  Festariviikonloppuna 3.–5.7. kioski on auki perjantaina ja lauantaina klo 11–21 ja sunnuntaina klo 11–19. Kioskilta voi hankkia festariliput ja lisäksi paikan päältä saa vastauksia Ruisrock-aiheisiin kysymyksiin ja tärppejä, mitä Ruissalossa kannattaa festivaalin aikana tehdä.

Seuraa kuulumisia Ruiskioskilta Facebookissa: www.facebook.com/Ruiskioski

Tule ostamaan tai myymään Ruisrock-kirppikselle

Jos nurkkiisi on kerääntynyt tavaraa, jolle ei enää ole käyttöä tai haluat löytää kesävaatteita hyvään hintaan festarikesää ajatellen, Ruisrock-kirppis on oikea paikka! Ruisrock ja Turku Rock Academy järjestävät yhteistyössä Ruisrock-kirppiksen Turku Rock Academyn pääkallopaikassa Vimmassa. Yleisöllä on vapaa pääsy kirppikselle. Menoa vauhdittaa Turku Rock Academyn DJ.

Myyntipaikat kirppikselle maksavat 22 euroa. Paikan voi ostaa Tiketistä, mutta toimi nopeasti, myyntipaikkoja on rajoitettu määrä. Kirpputorin myyntipaikkojen tuotoilla hankitaan musiikkivälineitä Turku Rock Academyn toimintaan.

Päivän aikana on mahdollisuus osallistua Ruisrockin VIP-passien arvontaan kioskilla sekä kirppiksellä! Kioskilla kaikkien oman festaripaidan tuunanneiden kesken arvotaan VIP-passit kahdelle. Kirppiksellä voit poseerata valokuvaajalle parhaan kirppislöytösi kera ja osallistut myös VIP-passien arvontaan.