STOP THE PRESS!

007 Spectre -elokuvan luksusautot kaahaavat uudessa kuvauspaikkavideossa

Tulevan James Bond -elokuvan kuvauksista on julkaistu materiaalia, jossa nähdään mm. elokuvassa esillä olevat huippuautot Aston Martin DB10 ja Jaguar C-X75. Videossa elokuvaa ja sen action-kohtauksia kommentoivat ohjaaja Sam Mendes, näyttelijä Dave Bautista (Mr. Hinx), erikoisefekteistä vastaava Chris Corbould, stunt-koordinaattori Gary Powell ja ajoneuvojen tekninen koordinaattori Neil Layton.
Ohjaaja Sam Mendes: ”Rakastan ajatusta, että tämä fantastinen auto, Aston Martin DB10 taistelee toista autoa, myöskin täysin uskomatonta Jaguaarin mallia vastaan. Kyseessä on kissa ja hiiri jahti öisillä Rooman kaduilla ja pääosissa kaksi maailman nopeinta autoa.
Dave Bautista (Mr. Hinx): ”Tämä on ainutlaatuista, yksi niistä kohtauksista, joista tulee ikonisia, uskoisin. Vain kaksi autoa kisaamassa tyhjillä Rooman kaduilla. Sellainen kohtaus, jonka näkee vain James Bond –elokuvassa.”
007 Spectre elokuvassa arvoituksellinen viesti Bondin menneisyydestä lähettää hänet pahaenteisen rikollisjärjestön jäljille. Samalla kun M taistelee poliittisia voimia vastaan pitääkseen Salaisen palvelun hengissä, Bond kuorii petoksen kerroksia yksi kerrallaan paljastaakseen kammottavan totuuden Spectrestä.

007 Spectren ensi-ilta 6.11.