STOP THE PRESS!

My Little Pony: Cutie Mark Chronicles iOS & Android

My Little Pony

Lapset saavat kokea eloisan interaktiivisen tarinan iOS- ja Android-laitteilla, mikä avaa heidän mielikuvitustaan, auttaa lukemisen kanssa ja antaa heidän ilmaista itseään Design Your Own Pony – toiminnolla!

Ympäri maailmaa tulevien fanien rakastama MY LITTLE PONY -sarja on nyt astunut digitaaliselle aikakaudelle, mikä sisältää upouuden interaktiivisen satukirjasovelluksen, jonka Egmont Kids Digital Media on kehittänyt Hasbro, Inc.:in lisenssin alaisesti. MY LITTLE PONY: CUTIE MARK CHRONICLES perustuu Hasbro Studiosin luomaan suosittuun MY LITTLE PONY: YSTÄVYYDEN TAIKAA (MY LITTLE PONY: FRIENDSHIP IS MAGIC) -animaatiosarjaan, jota näytetään tällä hetkellä Discovery Family Channel -kanavalla Yhdysvalloissa, ja se antaa lasten selvittää, miten jokainen poneista ansaitsi omat söpöysmerkkinsä (cutie marks). Nuoret lukijat saavat myös kokea, miten ihanaa on auttaa ystäviä löytämään ainutlaatuiset taitonsa ja ansaita jopa omia söpöysmerkkejä – aivan kuten ponitkin!

MY LITTLE PONY:n värikkään lumoava maailma herää eloon iOS- ja Android-yhteensopivilla laitteilla CUTIE MARK CHRONICLES -sovelluksessa, joka sisältää Design Your Own Pony -osion ja kuusi novellia jokaisen ponin söpöysmerkkitaipaleesta, mukaan lukien Hämylle (Twilight Sparkle), Marenki piiraalle (Pinkie Pie), Ihmestykselle (Rarity), Kainosiivelle (Fluttershy), Omppuviinille (Applejack) ja Kirjokiidolle (Rainbow Dash) muokattuja aktiviteetteja! Tämä satukirjasovellus on huumoria sekä jännitystä täynnä, ja toiminta voidaan tallentaa milloin vain myöhemmin jatkettavaksi. Sovellus on jokaisella käyttökerralla kuin uusi, sillä siitä löytyy lukuisia kerättäviä söpöysmerkkejä ja runsaasti muokkausmahdollisuuksia käyttäjän omalle ponille.

CUTIE MARK CHRONICLES sisältää interaktiivisia aktiviteetteja, jotka auttavat käyttäjää parantamaan koordinaatioitaan, hienomotorisia taitojaan, ongelmanratkaisuaan ja muistiaan. Kaikki on luotu viihdyttämään ja kehittämään lasta. Auta Omppuviiniä löytämään Manehattanilta kotiinsa Sweet Apple Acresille tai auta Ihmestystä luomaan upeita kuvioita. Tämän sovelluksen tarina ja ainutlaatuiset, ponille ominaiset aktiviteetit inspiroivat käyttäjää luomaan omia poneja hyppysellisellä Equestrianin taikuutta!

”MY LITTLE PONY -sarja on valloittanut faneja ympäri maailman, ja etsimme jatkuvasti uusia ja jännittäviä tapoja, joiden avulla voimme jakaa MY LITTLE PONY -tarinaa tämän kasvavan fanikunnan kanssa”, toteaa Samantha Lomow, Senior Vice President, Hasbro Brands. ”Fanit voivat tämän sovelluksen avulla toimia animaatiosarjan suosikkihahmojensa kanssa ja liittyä ponien seuraan tälle satumatkalle täynnä seikkailua ja ystävyyttä.”

MY LITTLE PONY: CUTIE MARK CHRONICLES on saatavilla iOS- ja Android-yhteensopiville laitteille, ja sen voi hankkia maailmanlaajuisesti hintaan 3,99 Euro. Sovellus on täysin lokalisoitu englanniksi (US), venäjäksi, puolaksi, norjaksi, englanniksi (UK), italiaksi, tanskaksi, espanjaksi, ruotsiksi, saksaksi ja kiinaksi.

iTunes: https://itunes.apple.com/fi/app/my-little-pony-cutie-mark/id966896290?l=da&mt=8
Google Play: https://play.google.com/store/books/details/Various_My_Little_Pony_When_Cutie_Calls?id=rJ1lAgAAQBAJ