STOP THE PRESS!

Love Recordsin ainutlaatuinen tarina valkokankaille alkuvuonna 2016

Fisher King Production tuottaa Antti Pesosen käsikirjoittaman ja Aleksi Mäkelän ohjaaman elokuvan Love Records – Anna mulle Lovee. Päärooleissa nähdään Jarkko Niemi, Tomi Alatalo ja Riku Nieminen. Elokuva saa ensi-iltansa alkuvuodesta 2016. Vuonna 2016 vietetään Love Recordsin 50-vuotisjuhlavuotta.

Love Records on tarina itsepäisistä pioneereista, joilla oli tahtotila muuttaa koko maan asenneilmapiiriä ja kulttuuria. Kolmen ystävyksen ja räiskyvän persoonan, toimittaja Atte Blomin, säveltäjä Otto Donnerin ja rumpali Christian Schwindtin perustama levymerkki mullisti 60- ja 70-luvun nuorisokulttuurin ja loi uskoa sodanjälkeisen Suomen tulevaisuuteen. Levy-yhtiö muusikoineen oli ilmiö, jollaista ei ole sen jälkeen Suomessa syntynyt.

Love Recordsin artisteja olivat muun muassa Juice Leskinen, Hurriganes, Hector, Dave Lindholm, Pelle Miljoona, Pekka Streng, Tasavallan Presidentti, Wigwam, Maarit, Mikko Alatalo, Pepe & Paradise, M. A. Numminen, Kari Peitsamo ja Rauli ”Badding” Somerjoki. Elokuvassa kuullaan näiden artistien tutuiksi tekemien,
rakastettujen kappaleiden uusia versioita. Love Recordsin nykyinen
oikeudenhaltija Universal Records onkin vahvasti mukana elokuvahankkeessa. Vuosina 1966–1979 toiminut Love Records ehti julkaista toimintansa aikana 384 LP-levyä.