STOP THE PRESS!

FIFA 16 uudistuu läpi pelikentän – Suomessa kauppoihin 24. syyskuuta 2015

Electronic Arts Inc. (NASDAQ: EA) julkisti EA SPORTS™ FIFA 16 -pelin tuovan innovatiivisia uudistuksia läpi koko pelikentän. FIFA Trainer auttaa samalla faneja kilpailemaan korkeammalla tasolla ja mukana on myös täysin uusi tapa pelata naisten maajoukkueiden saapuessa ensi kertaa pelisarjaan. FIFA 16 -pelin sydämenä on innovatiiviset pelitoiminnot*, jotka tarjoavat tasapainoisen, autenttisen ja jännittävän futiskokemuksen, mitä fanit voivat pelata omalla tavallaan. Uusi traileri Play Beautiful on nähtävillä täällä.

Tehoa puolustukseen
Puolustajat ja hyökkääjät ovat tasapainossa, mikä luo entistä realistisemman ja nautinnollisemman kokemuksen pallotaistoihin.
·        Ketterä puolustus tuo hyökkääjien ja puolustajien liikkeisiin tasapainoa – puolustuksen liikkumisessa on yli 25 uutta ominaisuutta.
·        Puolusta yksikkönä tuo älykkyyttä ja sijaintiin suhteutettua tiedostamista pelaajille, jotka pystyvät tekemään parempia päätöksiä vastustajien merkkaamiseen ja vaarallisten alueiden peittämiseen.
·        Uudistuneet taklaukset tarjoavat uudenlaisia käyttäytymismalleja kuten vale- ja seisomataklauksia sekä kokovartalo haasteita ja mahdollisuuden tehdä liukutaklauksia hankalista sijainneista.

Parempaa keskikentän hallintaa
Keskikenttä kokee kaksi peliä muuttavaa ominaisuutta, jotka tekevät taistelut keskikentällä yhtä tärkeiksi mitä ne ovat oikeassa futiksessa.
·        Älykästä estämistä antaa pelaajille älykkyyttä sulkea syöttöreittejä ja rajoittaa vaihtoehtoja
·        Tarkoituksellista syöttämistä tarjoaa uusia mahdollisuuksia terävien ja napakoiden syöttöjen tekemiseen, jotka löytävät tarkasti joukkuetoverien luokse.

Maagisia hetkiä
FIFA 16 antaa faneille työkaluja huikeiden hyökkäyshetkien luomiseen.
·        No Touch Dribbling antaa pelaajille mahdollisuuden ostaa aikaa juoksemalla pallon kanssa, harhauttaa ja iskeä puolustuksella viimeisellä kolmanneksella. Tätä ominaisuutta inspiroi Lionel Messin kanssa tehty liikkeentunnistustaltiointi, joka muuttaa tapaa millä pelaajat hyökkäävät.
·        Kliininen viimeistely tarjoaa erilaisia vaihtoehtoja laukomiseen ja mahdollistaa entistäkin jännittävämpiä maaleja.

“Tänä vuonna keskityimme uudistamaan kaikkia pelikentän rooleja. Tutkimme faneilta saamaamme palautetta ja lähdimme kehittämään kaikkien aikojen tasapainoisinta ja jännittävintä futispeliä koko EA SPORTS FIFA -sarjan pitkän historian ajalta”, johtaja David Rutter EA SPORTS FIFA:lta kertoo. “Pitivät fanit sitten lyhyistä ja tarkoista syötöistä keskikentällä tai pitkistä ylityksistä, antaa FIFA 16 heille mahdollisuuden pelata omalla tavallaan menestyksekkäästi.”

Kilpaile korkeammalla tasolla
Jokaisella pelaajalla on mahdollisuus kilpailla korkeammalla tasolla taidoista riippumatta. Uudistunut EA SPORTS FIFA Trainer tarjoaa mullistavaa pelinsisäistä opastusta, joka soveltuu niin aloittelijalle kuin edistyneemmällekin pelaajalle. Fanit voivat oppia pelatessaan optiona näkyvän graafisen opastuksen (HUD) myötä, joka kertoo mitä pelimahdollisuuksia on käytettävissä riippuen pelaajan sijainnista ja opastuksen asetuksesta (automaattinen vai manuaalinen). Peruskäskyt auttavat alkuun samalla kun syvemmät vinkit parantavat edistyneempien pelaajien taitoja.

Uusia tapoja pelata
FIFA 16 esittelee aivan uusia tapoja pelata. Nyt voit ensimmäistä kertaa koko EA SPORTS FIFA -sarjan historiassa pelata 12 naisten maajoukkueella. Mukana ovat joukkueet Australiasta, Brasiliasta, Kanadasta, Kiinasta, Englannista, Ranskasta, Saksasta, Italiasta, Meksikosta, Espanjasta, Ruotsista ja USA:sta. Kaikki joukkueet ovat pelattavissa useissa FIFA 16 -moodeissa, kuten Kick Off, Offline-turnaus ja Online*** Friendly Matches. Lue lisää naisten maajoukkueista: http://easports.com/fifa/women.

Uusi tapa pelata missä vain
EA SPORTS julkisti kehittävänsä aivan uudenlaista EA SPORTS FIFA -mobiilipeliä. Myöhemmin tänä vuonna julkaistava peli tulee saataville ilmaiseksi App StoreSM ja Google Play™ -kauppoihin. Se tarjoaa uuden sukupolven FIFA-kokemuksen mobiilialustoille hyödyntäen uusien laitteiden tarjoamia tehoja ja tuoden konsolilaatuisen pelauksen puhelimille ja tableteille. Fanit pääsevät nauttimaan autenttisesta futiskokemuksesta puhelimillaan ja tabletlaitteillaan. Mukana on hybridikosketusohjaus, uudet taitoliikkeet ja myös ensimmäistä kertaa mobiilialustoilla: pelaajatuuletukset. Lue lisää http://easports.com/fifa/mobile.

Kerro mielipiteesi
Faneilla on mahdollisuus vaikuttaa siihen, kuka pääsee Lionel Messin kanssa FIFA 16 -pelin kanteen valituilla alueilla. Fanit voivat äänestää suosikkiaan pian julkaistavalla websivulla. FIFA 16 Cover Vote -äänestys on käynnissä 5. heinäkuuta 2015 asti. Lue lisää täältä.

FIFA 16 ennakkotilaukset
FIFA 16 -peli on nyt ennakkotilattavissa** ja fanit voivat valita kolmesta eri versiosta: Standard, Deluxe ja Super Deluxe. Super Deluxe tarjoaa kaupan päälle jopa 40 FIFA Ultimate Team™ Jumbo Premium Gold -pakettia, kolme FIFA Ultimate Team lainapelaajaa viiden pelin ajaksi sekä kaksi uutta tuuletusta EA SPORTS Football Club -katalogista. Lue lisää: http://easports.com/fifa/buy.

FIFA 16 julkaistaan Suomessa 24. syyskuuta 2015 Origin™ on PC, Xbox One, Xbox 360®, PlayStation®4 ja PlayStation®3 -alustoille.

Lisätietoa EA SPORTS FIFA 16 -pelistä löydät osoitteesta www.easports.com/fifa. Voit myös liittyä EA SPORTS -yhteisöön Facebookissa http://www.facebook.com/easportsfifa. Seuraa meitä Twitterissä @easportsfifa