STOP THE PRESS!

EA julkisti uuden kauniin ja fysiikkapohjaisen Unravel -pulmapelin

Coldwood ja Electronic Arts Inc. (NASDAQ: EA) julkistivat tänään kehittävänsä yhteistyössä uutta pulmapeliä nimeltä Unravel™. Unravel esittelee uuden Yarny-hahmon, joka on pikkuinen yhdestä langasta valmistettu nukke. Yarny lähtee elämää suuremmalle matkalle läpi hengästtyävän ja rehevän Pohjois-Skandinavian ympäristön. Pelaajat pääsevät ratkomaan erilaisia luonnon muovaamia esteitä hyödyntämällä Yarnyn langaa ja suurta sydäntä. Katso ensimmäinen pelikuvatraileri ja lue lisää pelistä www.unravelgame.com.

“Idea Unraveliin lähti hyvin henkilökohtaisista lähtökohdista. Emme tienneet aloittaessa että teemme pulmapelin. Mietimme omia elämiämme ja niitä asioita, jotka olivat meille tärkeitä. Halusimme luoda pelin, jossa olisi sydän mukana ja pelattavuus on suunniteltu edustamaan sitä”, luova johtaja Martin Sahlin Coldwoodilta kertoo. ”Unravelin tarina kertoo rakkaudesta ja ihmisten välisestä siteestä. Yarny edustaa juuri tätä. Yarnyn punainen lanka on se side, joka yhdistää kaikkea pelissä aina pelimekaniikasta tarinaan ja siinä esiintyviin ihmisiin.

Unravel kertoo esteiden ylittämisestä, olivat ne sitten pieniä tai isoja. Jotkut haasteista ovat helppoja kuten Yarnyn langan käyttämistä rotkon ylitykseen tai puusta laskeutumiseen. Mutta joskus pulmat ovat paljon hankalampia, jolloin pelaajan tulee käyttää Yarnyn lankaa fiksulla ja luovalla tavalla päästäksesi eteenpäin. Mikään este ei ole liian suuri Yarnylle. Pääset matkan varrella todistamaan kun hän avaa sydäntälämmittävän tarinan rakkaudestaa ja kaipuusta ja niihin liittyvistä siteistä. Tarina on kerrottu täysin ilman sanoja ja Yarny on se punainen lanka, joka kulkee läpi koko tarinan.

Unravel tulee saataville digitaalisena latauksena Origin™ for PC, PlayStation®4 ja Xbox One -alustoille.

Liity mukaan Unravel-keskusteluun seuraamalla meitä Twitter®:issä www.twitter.com/unravel_game.