STOP THE PRESS!

EA Sports NHL 16 julkaistaan 17. syyskuuta 2015

Electronic Arts Inc. (NASDAQ: EA) julkisti tänään EA SPORTSTM NHL® 16 saapuvan Suomessa kauppoihin 17. syyskuuta 2015. NHL 16 -pelin kehittämisessä on hyödynnetty enemmän fanien antamaa palautetta kuin koskaan aikaisemmin. Se astuu jäälle tarjoten uusia ominaisuuksia pelatuimpiin yksinpelitiloihin, uusia pelillisiä innovaatioista jokaiselle pelipaikalle sekä vertaansa vailla olevan ottelupäivän ilmapiirin. NHL 16 asettaa pelaajan joukkueen sydämeen, jossa pelataan yhdessä ja voitetaan yhdessä. Katso virallinen NHL 16 E3 pelikuvatraileri heti.

Pelin ennakkotilaavilla faneilla on mahdollisuus saada jopa $15 arvosta Hockey Ultimate Team™ sisältöä. Pelaajat voivat myös aloittaa lätkäkokemuksensa NHL 16 Deluxe Editionilla, joka tarjoaa jopa $50 lisäarvoa Hockey Ultimate Team sisältönä. NHL® 15 -pelin omistajat saavat 10 HUT pakettia mikäli he ennakkotilaavat tai ostavat NHL16 -pelin digitaalisena latauksena Microsoft® Marketplacen tai  PlayStation® Storen kautta kun tarjoukset tulevat saataville. Lisätietoa NHL 16 websivulta.

NHL 16 esittelee uuden syvyystason, joka mahdollistaa entistä useampia tapoja pelata. Joukkuekokemuksia halajavat pelaajat voivat hypätä suoraan 6 v 6 Online Team Play ja Online Couch Co-op moodeihin tai fanien suosimaan EA SPORTS Hockey Leagueen, joka tarjoaa uutuutena entistä kilpailuhenkisempää ja tasapainoisempaa pelausta mahdollistavan pelaajaluokkajärjestelmän. Oman legendaarisen pelaajan kehittämisestä kiinnostuneet pelaajat voivat puolestaan hypätä suoraan Be-A-Pro -moodiin. Sen uudistunut edistymisjärjestelmä ja pelaajan pelitapa määrittävät, minkätyyppinen NHL-tähti ammattilaisesta tulee. Manageroinnista innostuneet nojatuoli-GM:t voivat manageroida AHL-joukkueen lisäksi ensimmäistä kertaa myös yksittäisten pelaajien moraalia.

Pelaatpa sitten hyökkääjänä, puolustajana tai maalivahtina, tarjoaa NHL 16 tasapainoisen pelaamiskokemuksen, jossa jokainen kaukalon pelipaikka on yhtä tärkeä joukkueen menestyksen kannalta. Hyökkäyksen ja puolustuksen innovaatioiden myötä pelaajilla on uusia työkaluja sekä maalien tekemiseen että myös niiden estämiseen. Precision Skating mahdollistaa tarkat liikkeet missä tahansa tilanteessa ja Seamless Puck Pickups mahdollistaa syöttöjen ja irtokiekkojen nopean kontrolloinnin. NHL 16 esittelee myös täysin uuden On-Ice Visual Trainerin ja älykkäämmän Coach Feedbackin; molemmat työkalut opastavat uusia pelaajia perusteisiin ja antavat edistyneemmille pelaajille vinkkejä NHL-taitojen parantamiseen. Kaikki tämä herää henkiin toisistaan erottuvilla areenailmapiireillä, entistäkin realistisimmilla pelaajilla – ja heidän playoff parroillaan – sekä tarinapohjaisella kommentaattoripaketilla, jossa Doc Emrick, Eddie Olczyk ja Ray Ferraro vievät fanit pelin syövereihin aivan uudella tavalla.