STOP THE PRESS!

Magic Mike XXL

Magic Mike XXLOhjaus:  Gregory Jacobs
Käsikirjoitus: Reid Carolin, Channing Tatum
Tuotanto: Nick Wechsler, Reid Carolin, Channing Tatum, Gregory Jacobs
Pääosissa:  Channing Tatum, Matt Bomer, Joe Manganiello, Kevin Nash, Adam Rodriguez, Gabriel Iglesias, Amber Heard, Donald Glover, Stephen Boss, Michael Strahan, Andie MacDowell, Elizabeth Banks, Jada Pinkett Smith
Arvio: 1,5/5

Kolme vuotta on kulunut siitä, kun Mike (Channing Tatum) jätti stripparin hommat ja ryhtyi tekemään bisnestä huonekalukauppiaana – vaihtelevalla menestyksellä. Eräänä päivänä hänet kutsutaan hautajaisiin, jotka osoittautuvatkin ihan muuksi, kuin mitä hän oli odottanut. Stripparikaverit ovat päättäneet lähteä verestämään viimeisen kerran taitojaan Myrtle Beachin isolle strippausfestarille. Kun porukan vetäjä Dallas on lähtenyt omille teilleen, niin Mikesta tulee pääjehu. Matka Floridasta Etelä-Carolinaan tulee olemaan täynnä tapahtumia.

Magic Mike XXL jatkaa ensimmäisen osan viitoittamalla linjalla. Kunnollista tarinaa ei ole, vaan puolialastomien miesstrippauksien väliin on lyöty ”juonen vääntöä”, jotta kokonaisuutta voisi edes hyvällä lykyllä kutsua ns. elokuvaksi. Valitettavasti tässä ei ole onnistuttu millään tasolla, vaan kokonaisuus on pelkkää tirkistelyä ja seksiviittauksien juhlaa. Tarina on pelkää kökköä, mutta tanssikohtaukset ovat erinomaisen ammattitaitoisesti toteutettuja. Vaikka olenkin heteromies, niin varsinkin loppupuolen taidokkaat tanssikuviot ovat todella näyttäviä. Koreografia onkin syytä kiittää, sillä hänen ansiostaan edes tämä puoli on onnistunut. Tämä elokuva saa naiskatsojat ehdottomasti innostumaan, sen verran paljasta pintaa on luvassa.

Sitten pari sanaa lisämateriaalista, jota ei ole runsaasti. The Moves of Magic Mike XXL esittelee harjoituksia, joissa näyttelijät harjoittelevat tanssiliikkeitä ja Extended Malik Dance Scene nimensä mukaisesti on pidennetty tanssikohtaus.

Jukka L. Savolainen for smackthejack.net

Photo’s copyright by Warner Bros. Entertainment, 2015

Traileri: