STOP THE PRESS!

Ruisrockin perjantai loppuunmyyty

Ruisrock-festivaalin perjantai on myynyt loppuun. Festivaali ylsi toistamiseen viime vuonna saavutettuun 35 000 perjantaipäivän yleisöennätykseensä.

Helteisen sään lisäksi yleisöä ovat houkutelleet festivaalille sen laaja ohjelma ja suuret kansainväliset vetonaulat, kuten perjantaina esiintyvät Ellie Goulding, Mastodon, Studio Killers ja Public Enemy. Tunnelma on ollut huikea, myös kotimaisten suosikkinimien keikoilla. Esimerkiksi Rantalavalla esiintynyt JVG veti hiekkarannan täyteen juhlijoita.

Tanskalaisen indie-artisti MØ:n  lauantaille suunniteltu konsertti Ruisrockin Telttalavalla peruuntuu laulajan ääniongelmien vuoksi. Laulaja Karen Marie Ørsted pahoittelee keikkansa peruuntumista, mutta joutuu lääkärin vaatimuksesta ottamaan taukoa esiintymisistä.

Peruuntuneen keikan tilalle on onnistuttu järjestämään nopealla aikataululla ruotsalainen modernia tanssimusiikkia soittava Galantis. Yhtye julkaisi kesäkuussa debyyttialbuminsa ”Pharmacy” ja saapuu tuoreeltaan villitsemään Ruisrockin festivaaliyleisöä sykähdyttävällä soundillaan.