STOP THE PRESS!

Jurassic Rockin ja Piknikin lipunmyynti käy vilkkaana

Mikkelissä 7.-9.8. järjestettävä Jurassic Rock ja Piknik lipunmyynti käy erittäin vilkkaana. Leirinnässä on vielä tilaa mutta leirinnän autopaikat on myyty loppuun. Jurassic Rock suosittelee ennakkolipun ostoa niin Rockiin, Piknikkiin kuin leirintäalueellekin. Myös tapahtumien VIP-lippuja saa ennakkomyyntipisteistä edelleen.

Festivaalin leirintäalue on jaoteltu lohkoihin, joista jokainen leiriytyjä voi lohkonimen perusteella valita itselle sopivimman; rokkaava Bilealue, heruttava Bäkkäri, nimellään enteilevä Kutunurkka, intellektuelli Kirjasto, Hiljainen Nurkka ja se kuuluisa Nakuranta. Leirinnässä on panostettu myös oheisohjelmaan. Live-musiikki, bellyjam, dj:t ja vaahtobileet pitävät huolen siitä, että festarikansalla riittää puuhaa. Lisätietoa leirinnän lohkoista, alueohjelmasta sekä tapahtuman aluekartta löytyvät osoitteesta: www.jurassicrock.fi/site/leirinta

Jurassic Rockissa esiintyvät The Offspring (USA), The Kyle Gass Band (USA), Hardcore Superstar (SWE), Soilwork (SWE), Popeda, Kaija Koo, Haloo Helsinki!, Apulanta, Stam1na, Mokoma, Viikate, Kotiteollisuus, JVG, Pää Kii, Melrose, Paperi T., Antony Parviainen Trio, Juustopäät, Red Eleven, Ranger, Bloodred Hourglass, The Mutants, Ilkka Kalevi Tillanen & Rantaremmi sekä Grillikuume-ohjelmasta tunnettu huumorikaksikko Tommi Ripatti & Antti Ukkonen.

Sunnuntain Jurassic Piknikissä esiintyvät ihastuttava Jari Sillanpää ja mielettömässä nosteessa porskuttava Antti Tuisku. Kenkäveronniemen kauniissa piknik-maisemissa voi nauttia myös herkullisista piknik-koreista ja perheen pienempien lapsiparkissa on ohjelmaa aina kasvomaalauksesta temppuratoihin.

Tulevana kesänä yhdeksättä kertaa järjestettävä Jurassic Rock ja Piknik järjestetään nyt toista kertaa Mikkelin Kenkäveronniemen nurmikentillä Saimaan rannassa, ihan keskustan tuntumassa.

Jurassic Rockin ja Jurassic Piknikin festivaaliliput sekä VIP-liput ovat myynnissä festivaalin omassa nettikaupassa, Lippupisteessä, Lippupalvelussa sekä Tiketissä.

www.jurassicrock.fi
www.facebook.com/jurassicrockfestival

Lataa ennakkoon Jurassic Rock -sovellus: www.jurassicrock.fi/site/festivaali-abc