STOP THE PRESS!

Nuotin vierestä -elokuvan trailer julkaistu

Nuotin vierestä on Lauri Nurksen ohjaama draamakomedia, jossa Riku Niemisen ja Leena Uotilan esittämien pojan ja äidin matka päätyy karaoken SM-kisoihin Kotkaan. Nuotin vierestä on draamakomedia hauskanpidosta, heittäytymisestä, häpeästä luopumisesta ja sen hyväksymisestä, ja siitä että elämässä harvoin kaikki menee niin kuin on suunnitellut.

Trailer on myös katsottavissa täällä: http://youtu.be/nsEXHgQSEqM

Nuotin vierestä -elokuvan alkuperäiskäsikirjoituksen on tehnyt Johanna Hartikainen. Elokuvan pääosissa nähdään Leena Uotila ja Riku Nieminen. Muissa rooleissa ovat mm. Essi Hellén, Pihla Viitala, Juha Muje ja Antti Luusuaniemi. Elokuvan tuottaa Ella Piesala FremantleMedia Finland Oy:lle ja levittää Oy Nordisk Film Ab. Elokuvateatteriensi-ilta on 1.1.2016 kautta Suomen.

ELOKUVAN SYNOPSIS
Insinööri-Arto (Riku Nieminen) kuulee kauhukseen, että hänen äitinsä Leena (Leena Uotila) aikoo osallistua Kotkassa järjestettäviin karaoken SM-kisoihin. Pyynnöstä Arto lupautuu kuskaamaan Leenan kisoihin taka-ajatuksenaan matkan aikana ylipuhua tai vaikka huijata tämä muuttamaan mieltään osallistumisesta. Samalla pidättyväinen Arto haluaa estää äitiään häpäisemästä itsensä julkisesti.

Karaokekisoissa Arto kuitenkin ymmärtää, kuinka tärkeää esiintyminen äidille on. Lisäksi tuomaristossa istuva viehättävä laulajatar Susanna (Essi Hellén) kiinnittää Arton huomion. Arto tekeekin Otaniemen koulimilla aivoillaan sotasuunnitelman äitinsä kisakunnon kohentamiseksi ja kisassa pitämiseksi mahdollisimman pitkään. Leenalla on myös koko ajan ollut juoni poikansa suhteen. Hän haluaisi että Arto ymmärtäisi irrottautua ahtaasta elämästään, varautuneista asenteistaan ja mielellään myös kireästä vaimostaan Marjukasta (Pihla Viitala).