STOP THE PRESS!

EA SPORTS NHL 16 -pelistä julkaistaan Nuoret Leijonat Limited Edition -keräilyversio

EA SPORTS juhlistaa yhdessä Xboxin kanssa talvella Suomessa järjestettäviä 2016 Nuorten Jääkiekon MM-kisoja julkaisemalla NHL 16 -pelistä erityisen Nuoret Leijonat Limited Edition -keräilyversion Xbox Onelle.

Upean metallisen steel book -keräilyversion kantta komistaa nuorten jääkiekon maailmanmestaruuspokaali ja Leijonien alle 20-vuotiaiden maajoukkueen hyökkääjä ja Coloradon kesällä NHL-varaustilaisuudessa 1. kierroksella varaama Mikko Rantanen sekä kaikkien aikojen kotimainen jääkiekkolegenda ja Nuorten MM-kisojen virallinen suojelija Teemu Selänne. Takakannesta löytyvät kaikki Suomen alle 20-vuotiaiden maailmanmestarijoukkueet ja -pelaajat.

2016 jääkiekon nuorten MM-kisat pelataan Helsingissä 26.12.2015 – 5.1.2016. Suomen MM-kisajoukkue, Nuoret Leijonat, on voittanut maailmanmestaruuden kolme kertaa ja menestystä tavoitellaan jälleen. ”Menestys MM-kotikisoissa on jokaisen joukkueen unelma. Nuoret Leijonat tekevät taatusti kaikkensa yhteisen tavoitteen eteen”, sanoo MM-kisojen pääsihteeri ja Suomen Jääkiekkoliiton urheilutoimenjohtaja Timo Bäckman.

Nuoret Leijonat Limited Edition -keräilyversion saa ennakkotilaamalla NHL 16 -pelin* Xbox One –pelikonsolille. Ennakkotilaajat saavat pelin mukana jopa 25 Hockey Ultimate Team Gold -pakettia**. Keräilyversiota on painettu rajoitettu määrä ja se on saatavilla vain valikoiduilta jälleenmyyjiltä***. Keräilyversion on suunnitellut Hermanni Kanerva Intohimotoimisto Cassiuksesta.

NHL 16 -pelin kehittämisessä on hyödynnetty enemmän fanien antamaa palautetta kuin koskaan aikaisemmin. Se tarjoaa uusia ominaisuuksia pelatuimpiin yksinpeli- ja moninpelitiloihin, mukaan lukien uudistetun EA SPORTS Hockey Leaguen, uusia pelillisiä innovaatioista jokaiselle pelipaikalle sekä vertaansa vailla olevan ottelupäivän ilmapiirin. NHL 16 asettaa pelaajan joukkueen sydämeen, jossa pelataan yhdessä ja voitetaan yhdessä.

EA SPORTS NHL 16 julkaistaan Suomessa 17. syyskuuta Xbox One ja PlayStation 4 -konsoleille. EA SPORTS NHL Legacy Edition julkaistaan Xbox 360 ja PlayStation 3 -konsoleille samana päivänä.