STOP THE PRESS!

Vesterinen Yhtyeineen julkaisee Turisti-kiertueensa keikkapaikat ja päivämäärät

Popimpaan ja valoisampaan suuntaan musiikkiaan vienyt Vesterinen Yhtyeineen julkaisi hiljattain uuden singlen keväällä julkaistulta neljänneltä studioalbumiltaan ’Onnellinen mies’. Uusi single on nimeltään ’Turisti’ ja sen myötä bändi lähtee samannimiselle kiertueelle Suomeen marras-joulukuussa. Nyt tämän kiertueen päivämäärät ja paikat on julkaistu.

Hyvänä livebändinä tunnettu Vesterinen Yhtyeineen haluaa kiertueellaan asettua turistin asemaan ja vierailla keikkapaikkakuntien omalaatuisimmissa turistinähtävyyksissä ennen illan keikkaa. Bändi tulee keräämään vinkkejä kunkin keikkapaikkakunnan omalaatuisimmasta turistinähtävyydestä Facebook-sivuillaan.

Turisti-kiertueen päivämäärät ja paikkakunnat löydät alta:

27.11. Turku, Rento

28.11. Oulu, 45

4.12. Jyväskylä, Iholla-klubi (akustinen)

5.12. Pukkila, Kohiseva (akustinen)

12.12. Viking Line Grace

15.12. Helsinki, Tavastia

Oman kaupunkinsa turistinähtävyyttä voi käydä vinkkaamassa yhtyeen Facebook-sivuilla osoitteessa www.facebook.com/VesterinenYhtyeineen

Kuuntele Turisti tästä: open.spotify.com/track/3oShT6aUQIeZSvZffTS5V4

Vuonna 2006 perustettu seitsenhenkinen Vesterinen Yhtyeineen on julkaissut neljä studioalbumia, joista viimeisin ’Onnellinen mies’ julkaistiin keväällä 2015. Musiikkiin vakavasti ja antautuen suhtautuva yhtye tunnetaan parhaiten hiteistään Siinä kävi niin, Onnellinen mies, Kiljut riemusta, Kanto, Kukaan ei koskaan, Suurenmoinen elämä, Intiaanit ja Mitä tapahtui Hokkasen Timolle?.  Kovana livebändinä tutuksi tullut Vesterinen Yhtyeineen on tunnettu myös, siitä että bändi tekee liki kaiken omin voimin. Säveltämisestä aina kansitaiteeseen saakka.