STOP THE PRESS!

Diandra esittää Onnelin ja Annelin talvi –elokuvan tunnuskappaleen

Pidä huolta on uusversio Pave Maijasen klassikkohitistä vuodelta 1981. Kappaleen uudelleensovituksesta vastaavat Mats Takila, OP Vuorinen ja Diandra. Sinkkuun julkaistaan 18.9. Tuukka Temosen ohjaama musiikkivideo.

Diandra kertoo elokuvasta ja kappalevalinnasta: ”Onneli ja Anneli –kirjat olivat ihan parasta lapsuuden lukuantia! Olin tosi ilahtunut kun elokuvan tuotantoryhmä pyysi juuri minua mukaan tunnusbiisiä laulamaan. Pidä huolta –biisi on tietysti myös tuttu hitti, jota oli erittäin jännittävää päästä sovittamaan uudelleen tuottajieni kanssa. Olen esittänyt sitä nyt pari kertaa keikoilla jo ja tuntuu toimivan tosi hyvin kun yleisö tykkää laulaa mukana. Mielestäni se sopii leffan teemaan tosi hienosti.”

Katso Pidä huolta musavideon teaser tästä: https://www.youtube.com/watch?v=gjTWQjcifSA

Lokakuun 9. päivä ensi-iltansa elokuvateattereissa saava Onnelin ja Annelin talvi –elokuva perustuu Marjatta Kurenniemen samannimiseen kirjaan, joka on järjestyksessä toinen neljästä Onneli ja Anneli -kirjasta. Onnelin ja Annelin talvi -elokuva on jatkoa Onneli ja Anneli –elokuvalle, joka keräsi lähes 180 000 katsojaa elokuvateattereissa vuonna 2014 ja on palkittu Chicagon kansainvälisillä lastenelokuvafestivaaleilla parhaana pitkänä lastenelokuvana. Onnelin ja Annelin talvi -elokuvan on ohjannut edellisen Onnelin ja Annelin tapaan Saara Cantell.

Katso elokuvan trailer tästä: https://youtu.be/zAUgG705Nl8

Diandra on valmistellut joululevyä kesän ja syksyn keikkojen lomassa. Vielä nimeämätön joulualbumi julkaistaan 6.11.
https://www.facebook.com/DiandraVirallinen
https://instagram.com/diandraelle