STOP THE PRESS!

Japanilainen SuG Suomeen joulukuussa

SuGJ-Rock -yhtye SuG palaa Eurooppaan kahdeksan vuoden tauon jälkeen ja lämmittää Helsingin Tavastia-klubin energiallaan joulukuun 8. päivä. Lipunmyynti alkaa Tiketissä pe 18.9. klo 09.00!

Japanilainen SuG on kuvannut konseptiaan käsitteellä ”heavy positive rock”. Kapinallista elämäntyyliä edustava yhtye sai alkunsa vuonna 2006 ja keräsi nopeasti menestystä menestystä mm. kappaleillaan LOVE SCREAM PARTY ja Scheat. Jäsenistöä on laajalti kehuttu musiikillisesta kokeilunhalusta, mutta punaisena lankana lauluissa toimii alternative rock ja punkhenkinen asenne. SuG -bändiä pidetään yhtenä aikamme lahjakkaimmista J-Rock -yhtyeistä.

SuGin uusin albumi on keväällä ilmestynyt BLACK, joka vahvisti bändin hiottua katuimagoa. Mielikuva muistuttaa yhtyeen alkuperästä, sillä SuG nimenä on väännös englanninkielisestä sanasta thug (kovanaama). Tuore albumi lisäsi soundiin aiempaa aikuisemman vivahteen, mutta viesti positiivisuudesta ja oman polun kulkemisesta pysyy edelleen samana. SuG soittaa Euroopan kiertueellaan yhteensä seitsemän keikkaa. Kiertue päättyy Tavastialle, joten edessä on energinen ilta.

SuG @ Tavastia-klubi, Helsinki
Ti 8.12.2015
Ovet auki 18:00
Ennakkoliput alkaen 34,50 €, ovelta 37 € (mikäli jäljellä)
Ennakot: www.tiketti.fi/tapahtuma/34779
Ennakkolipunmyynti alkaa perjantaina 18.9. klo 9:00.