STOP THE PRESS!

Antti J. Jokisen Kätilö on ylittänyt 100 000 katsojan rajapyykin

Antti J. Jokisen Kätilö-elokuva on ylittänyt merkittävän 100 000 katsojan rajapyykin. Elokuva on saanut eilisiltaan mennessä kaikkiaan 103 295 katsojaa. Solar Films -elokuva tuli ensi-iltaan 4.9.2015 ja on näin ollen ylittänyt 100 000 katsojan rajan vajaassa kahdessa viikossa. Kätilö on kuudes kotimainen elokuva tänä vuonna, joka on saanut yli 100 000 katsojaa.

Elokuvan tuottaja Jukka Helle iloitsee hienosta kävijämäärästä: ”Kotimaiselle draamaelokuvalle ja draamaelokuvalle yleensäkin 100 000 katsojan saavuttaminen näin nopeasti on huippusaavutus. Olemme siitä todella iloisia!”

Ohessa uusi kohtauspätkä, jossa esiintyvät Krista Kosonen, Pirkka-Pekka Petelius ja Leea Klemola.
https://www.youtube.com/watch?v=MiTTOzlkBqg

Kätilö on saanut myös ulkomaista menestystä. Elokuva kilpaili kesäkuussa arvostetun, A-listatun Shanghain kansainvälinen elokuvafestivaalin pääkilpasarjassa, jossa Krista Kosonen voitti parhaan naisnäyttelijän palkinnon. Samaan arvostettujen elokuvafestivaalien sarjaan kuuluvat myös Cannesin ja Berliinin elokuvajuhlat. Elokuva osallistui myös arvostetulle Montrealin kansainväliselle elokuvafestivaalille Focus on World Cinema -sarjassa. Ulkomaisilla festivaaleilla elokuvaa esitetään englanninkielisellä nimellä The Midwife.