STOP THE PRESS!

007 Spectren liput myyntiin 7. lokakuuta

Järjestyksessä 24. James Bond -elokuva, Sam Mendesin ohjaama 007 SPECTRE saa ensi-iltansa Suomessa 30.10., jo viikkoa ennen USA:n ja monien suurien Euroopan maiden ensi-iltaa.

Elokuvaa odotetaan valkokankaille niin Suomessa kuin muuallakin maailmassa, sillä edellinen, myös Sam Mendesin ohjaama 007 SKYFALL oli kaikkien aikojen menestynein Bond-elokuva. Suomessa sen kävi katsomassa elokuvateattereissa lähes 650 000 katsojaa.

007 SPECTREn liput tulevat myyntiin keskiviikkona 7. lokakuuta klo 10.00 elokuvateattereiden verkkokaupoissa. Elokuvateattereissa liput tulevat myyntiin samana päivänä niiden aukioloaikojen mukaan.

Suomalaisten Bond-fanien iloksi elokuvasta järjestetään myös yöennakot torstain ja perjantain välisenä yönä, näytökset alkavat perjantaina 30.10. klo 00:07 kautta maan.

Elokuvasta on juuri julkaistu uusi vlogi, jonka voi katsoa: www.007.com. Video keskittyy toimintakohtauksiin, joita klipissä kommentoi ohjaaja Sam Mendes, erikoistehosteista vastaava Chris Corbould sekä apulaisohjaajat Alexander Witt ja Michael Lerman. Sam Mendes kertoo: “Bondin perinne on antaa katsojille oikeita stuntteja, oikeita räjäytyksiä ja oikeaa toimintaa.”

Daniel Craig nähdään 007 SPECTRE -elokuvassa James Bondina nyt neljättä kertaa. 007 SPECTREn tuottavat Michael G. Wilson ja Barbara Broccoli, käsikirjoituksesta vastaavat John Logan ja Neal Purvis & Robert Wade.