STOP THE PRESS!

Anssi Kelan Martin –haaste on kerännyt jo yli 170 versiota miehen uusimman Nostalgiaa-albumin biiseistä

Anssi Kelan syyskuun puolessa välissä lanseeraama Martin-haaste on osoittautunut todella suosituksi. Vain elämää –ohjelmassa kollegoiden versioista omista biiseistään nauttinut Kela halusi kuulla lisää covereita ja lanseerasi kilpailun, jossa haastaa kuulijansa versioimaan tuoreimman Nostalgiaa-albuminsa kappaleita. Kilpailuun on tähän mennessä ilmoitettu jo yli 170 videota, joista suosituimmat ovat keränneet YouTubessa jo yli 10 000 katselukertaa.

Eniten YouTube-näyttöjä määräaikaan mennessä kerännyt video voittaa ainutlaatuisen tilaustyönä valmistetun Martinin akustisen kitaran. Kilpailuaika päättyy päättyy Martin nimipäivänä 10. marraskuuta kello 12.00.

Tämä kilpailu on lyönyt minut ällikällä. Saamani versiot osoittavat, että Suomessa on valtava määrä taitoa ja luovuutta piilossa. Erityisesti tyylilajien kirjo on ilahduttanut: biisini ovat taipuneet souliksi, reggaeksi, metalliksi, folkiksi, edm:ksi, bluesiksi, räpiksi, funkiksi… Jazzia kukaan ei tosin ole vielä tehnyt, se puuttuu.

On joka kerran jännittävää, kun sähköpostiin kolahtaa linkki uuteen kilpailuvideoon. Klikkaan sen malttamattomana auki tietämättä lainkaan, mitä on luvassa. Martin-haaste on tarjonnut paljon iloa ja elämyksiä. Hienoimpien sovitusten myötä olen alkanut nähdä monet kappaleeni uudessa valossa. Videoilta välittyy musiikintekemisen into ja riemu. Sitä on ollut ihanaa seurata.”

Anssi Kela

Anssi Kelan Vain elämää -päivä on tuleva perjantai 16.10.2015

Kilpailun tarkemmat ohjeet löytyvät Anssin kotisivuilta: www.anssikela.com/2015/09/17/martin-haaste/

Kilpailuun tähän mennessä osallistuneet videot löytyvät täältä:

Facebook: https://www.facebook.com/events/1017678524949355/

YouTube: https://www.youtube.com/playlist?list=PLoRNXsrOuZ-UeoxYLmC3PDgukdWk_tQub