STOP THE PRESS!

Iron Sky aloittaa kuvaukset ja maailmanlaajuisen lipunmyynnin samanaikaisesti

Scifi-seikkailukomedia Iron Sky the Coming Racen kuvaukset alkavat tänään. Samaan hengenvetoon käynnistetään myös tulevan elokuvan ensi-iltatapahtumien lipunmyynti. Iron Skyn faneilla ympäri maailman on nyt mahdollisuus osallistua elokuvan lanseeraukseen ostamalla lippu kotikaupunkinsa ensi-iltatapahtumaan. Tämä on täysin ainutlaatuista elokuva-alalla.

Suosittujen konserttien ja teatterinäytösten liput hankitaan usein viikkoja tai jopa kuukausia etukäteen. Mutta elokuva-alalla ei toimita näin. Ainoastaan elokuvilla kuten Star Wars on mahdollisuus tarjota lippuja etukäteen riippumatta siitä missä asut. Iron Sky haluaa muuttaa tämän. Me aloitamme lipunmyynnin nyt ja teemme sen paremmin, omalta lippuluukultamme verkossa. Tämä on täysin ainutlaatuista independent -elokuvantekijöille ja fanien avulla kykenemme toteuttamaan tämän.

”Ensimmäinen Iron Sky osoitti maailmanlaajuisen fanikuntamme voiman ja tämän avulla pystymme nyt vaikuttamaan Iron Skyn jatko-osan julkaisuun. Etenkin indie-leffojen kohdalla ensi-iltojen päivämäärät sijoittuvat maailmalla kalenteriin miten sattuu, riippuen kunkin levittäjän omista intresseistä. Nyt kun kysyntä tulee suoraan yleisöltä, rohkaisee tämä varmasti levittäjiä toimimaan koordinoidusti meidän aikataulun mukaisesti”, tuottaja Tero Kaukomaa kertoo.

Iron Sky the Coming Racen ensi-illat ovat muutakin kuin vain elokuvanäytöksiä. Ne tarjoavat faneille mahdollisuuden rakentaa kotikaupunkinsa Iron Sky -avauksesta ainutlaatuisen tapahtuman. Iron Sky ohjaa tätä luovaa prosessia kotisivullaan ja sosiaalisessa mediassa.

Iron Sky the Coming Racen kuvaukset alkavat 19. lokakuuta AED-studioilla Antwerpenissa, Belgiassa. Kaksi kuukautta kestävien kuvausten pääroleissa ovat Lara Rossi, Vladimir Burlakov, Kit Dale, Udo Kier, Julia Dietze ja Tom Green. Oma tärkeä roolinsa on myös yli 200 fani-avustajalla, jotka ovat saapuneet kuvauksiin ympäri maailmaa. Iron Sky the Coming Racen ensi-ilta on näillä näkymin syksyllä 2017.

Iron Sky ensi-iltatapahtuman lippuja voi ostaa osoitteesta:
http://www.ironsky.net