STOP THE PRESS!

Nälkäpelin päätösosan lipunmyynti käynnistyy 6.11.

MatkijanärhiNälkäpeli-elokuvasarjan odotettu päätösosa NÄLKÄPELI – MATKIJANÄRHI, OSA 2 saa Suomen ensi-iltansa keskiviikkona 18. marraskuuta. Ensimmäistä kertaa fanit pääsevät kokemaan ilmatyynyaluslennot, Capitolin rauniot ja maanalaiset tunnelit Matkijanärhen rinnalla myös 3D:nä.

Fanit voivat varmistaa paikkansa kapinallisten joukoissa 6. marraskuuta alkaen kun elokuvan lipunmyynti käynnistyy useilla paikkakunnilla kautta maan. Tarkemmat tiedot löytyvät elokuvateattereiden kotisivuilta.

Malttamattomimmille faneille on tarjolla myös öisiä yöennakkonäytöksiä, kun ensimmäinen NÄLKÄPELI – MATKIJANÄRHI, OSA 2 -näytöskierros 18. marraskuuta pyörähtää käyntiin jo tiistain ja keskiviikon välisenä yönä klo 00.04. Lisätietoja yöennakoista löytyy elokuvateattereiden kotisivuilta.


Elokuvan synopsis:

Maailmanlaajuinen elokuvamenestys Nälkäpeli on saanut toden teolla koko maailman liekkeihin. Nälkäpeli – Matkijanärhi, osa 2 on elokuvasarjan odotettu päätösosa, jossa Katniss Everdeen (Jennifer Lawrence) ymmärtää, että pelissä ei ole enää pelkkä selviytyminen, vaan koko Panemin tulevaisuus.

Panemin kansan käydessä täysimittaiseen sotaan Katnissin on kohdattava presidentti Snow (Donald Sutherland) lopullisessa välienselvittelyssä. Vapauttaakseen Panemin kansan Katniss käy taisteluun Capitolia vastaan yhdessä Vyöhyke 13 joukkojen kanssa. Heidän suunnitelmissaan on murhata presidentti Snow, jonka pakkomielle tuhota Katniss on kasvanut äärimmilleen. Kuolettavat ansat, viholliset ja moraaliset valinnat odottavat jälleen Katnissia, mutta tällä kertaa ne ovat haastavampia kuin yhdelläkään Nälkäpeli-areenoista.

Nälkäpeli – Matkijanärhi osa 2 -elokuvan on ohjannut Francis Lawrence, käsikirjoituksesta vastaa Peter Craig ja Danny Strong. Pääosissa nähdään Oscar®-voittaja Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson, Liam Hemsworth, Woody Harrelson, Elizabeth Banks, Oscar ®-voittaja Philip Seymour Hoffman, Jeffrey Wright, Willow Shields, Sam Claflin, Jena Malone, Stanley Tucci, Donald Sutherland sekä Oscar®-voittaja Julianne Moore.