STOP THE PRESS!

Beat Sports Apple TV:lle!

Beat SportsBeat Sports -pelissä pidät hauskaa osumalla sekä palloihin että nuotteihin. Heilu ja keinu, iske suoraan ilmasta ja kerää pisteitä musiikin tahtiin. Ka-PUM!!!

Tämä ei ole tavallista urheilua, eivätkä vastustajatkaan ole aivan tavanomaisia. Vierasjoukkue on nimittäin todella, todella kaukaa, musikaalisesta galaksista, jossa asuvat avaruusolennot ovat hulluina yhteen asiaan…urheiluun!

Nämä ihastuttavat olennot ovat joukkuekavereitasi ja vastustajiasi. He haastavat sinut erilaisissa musiikintäyteisissä, hassuissa minipeleissä, jotka perustuvat suosittuihin urheilulajeihin, kuten tennikseen, lentopalloon ja golfiin. Anna korviesi ja silmiesi johdattaa sinut hyvään tunnelmaan ja näytä heille mallia!

Pelin ovat suunnitelleet Rock Band™ -pelin tekijät, ja se on kehitetty yksinomaan uutta Apple TV:tä varten. Beat Sports -peliä ohjataan upouudella Siri-ohjaimella. Koko perhe pääsee pelaamaan, kun lataat ilmaisen Beat Sports -ohjainsovelluksen App Storesta ja käytät iPhone-puhelintasi tai iPod Touch -laitettasi ohjaimena. Pelaajia voi olla enintään neljä.

Alkuperäinen soundtrack sisältää kappaleita, jotka ovat säveltäneet Harmonix ja Masaya Matsuura, PaRappa the Rapper -pelin luoja.

OMINAISUUDET:
– Neljä peliä yhdessä!
– Pelaa rytmikkäitä minipelejä, jotka perustuvat suosittuihin lajeihin: tennikseen, lentopalloon, golfiin
– Heilu ja keinu, iske suoraan ilmasta ja kerää pisteitä musiikin tahtiin
– Ohjaa helposti ja intuitiivisesti liikkeillä ja kosketuksella
– Kaikilla on hauskaa, niin ihmisillä kuin avaruusolennoillakin!
– Avaa uusia vaikeustasoja ja tavoittele tähtiä
– Hyppää energiseen maailmaan, joka on täynnä terävää HD-grafiikkaa ja sulavia animaatioita
– Lataa Beat Sports -ohjainsovellus iPhone-puhelimeesi tai iPod Touch -laitteeseesi, niin pelaajia voi olla useampia