STOP THE PRESS!

Napapiirin sankarit 2 keräsi vauhdilla yli 300 000 katsojaa

Napapiirin sankarit 2Teppo Airaksisen ohjaama ja Yellow Film & TV:n Jarkko Hentulan ja Olli Haikan tuottama Napapiirin sankarit 2 -elokuva ylitti 300 000 katsojan rajan oltuaan vain neljä viikkoa elokuvateattereissa. Syyskuun viimeisenä päivänä ensi-iltansa saanut elokuva on nyt kerännyt kaikkiaan kunnioitettavat 301 283 katsojaa.

Nykyaikaisen katsojatilastoinnin aikana vain kolme kotimaista elokuvaa on saavuttanut 300 000 katsojan rajan nopeammin. Ensimmäinen Napapiirin sankarit -elokuva (2010) ylitti saman rajapyykin kahdeksassa viikonlopussa.

– On uskomattoman hienoa, että elokuva on saanut tällaisen yleisöryntäyksen aikaiseksi, iloitsee tuottaja Jarkko Hentula.

– Se kertoo paitsi hyvin tehdyn komedian arvostuksesta, myös Napapiirin sankarit -brändin suuresta suosiosta.

Ykkösosan tapaan myös jatko-osan on käsikirjoittanut Pekko Pesonen. Napapiirin sankarit 2 -elokuvassa nähdään ensimmäisestä osasta tutut Jussi Vatanen, Pamela Tola, Timo Lavikainen, Miia Nuutila ja Kari Ketonen. Uusia hahmoja elokuvassa näyttelevät muun muassa Santtu Karvonen ja Joonas Nordman. Elokuvassa vilahtaa myös monia muita ensimmäisestä osasta tuttuja hahmoja ja uusia yllättäviä sivurooleja.

Napapiirin sankarit 2 -elokuvan levittää ja markkinoi Nordisk Film.

Kuva: Jolle Onnismaa