STOP THE PRESS!

Klaus Härön Miekkailija-elokuvalle Suomen ensimmäinen joukkorahoitettu Oscar-kampanja

Miekkailija-elokuva on aloittanut Suomen elokuvahistorian ensimmäisen joukkorahoitetun Oscar-kampanjan Indiegogossa.

Suomen virallisen Oscar-ehdokkaan, Miekkailija-elokuvan takana olevat elokuvantekijät, ohjaaja Klaus Härö ja tuottaja Kai Nordberg, ovat tänään julkaisseet joukkorahoituskampanjan maailman suurimmalla joukkorahoitusalustalla Indiegogossa. Kampanja on osa elokuvan laajaa Oscar-markkinointikampanjaa, joka keskittyy erittäin vahvasti sosiaaliseen mediaan. Joukkorahoituksella kerätään elokuvan markkinointiin riittäviä resursseja, jotta se voi kilpailla uskottavasti parhaan ulkomaisen elokuvan Oscar-ehdokkuudesta ja -palkinnosta. Kampanjan tavoite on tehdä Miekkailijasta ensimmäinen Oscarin voittanut suomalaiselokuva. Joukkorahoituskampanja jatkuu 18.12.2015 asti.

Lisätietoa kampanjasta löytyy osoitteesta: www.igg.me/at/thefencer

”Miekkailija elokuva on herättänyt Hollywoodin kiinnostuksen jo kampanjan alkuvaiheessa. Erityisesti panostus sosiaalisiin medioihin on herättänyt innostusta vahvasti IT-orientoituneessa Kaliforniassa”, toteaa elokuvan tuottaja Kai Nordberg. ”Oscar-akatemian jäsenet ovat pääsääntöisesti eläkeläisiä ja kampanjamme ydin on siinä, että tänä päivänä seniorikansalaiset ovat yhä vahvemmin läsnä ja tavoitettavissa sosiaalisissa medioissa“, jatkaa Nordberg.

Klaus Härö on Suomen kansainvälisesti arvostetuimpia elokuvaohjaajia. Hänen elokuvansa ovat olleet sekä festivaalien ja kriitikoiden että yleisön suosikkeja. Klaus Härön ohjaama elokuva on kolmesti aiemmin valittu Suomen viralliseksi Oscar-ehdokkaaksi.

Miekkailija on koskettava tarina miehestä, joka löytää merkityksen elämäänsä häntä tarvitsevien lasten kautta. Elokuvan tuotti Making Movies ja levitti Suomessa Nordisk Film.

FACEBOOK: www.facebook.com/MiekkailijaTheFencer

TWITTER: www.twitter.com/TheFencerMovie

YOUTUBE: http://bit.ly/1L0MoIB

WEBSITE: www.thefencermovie.com