STOP THE PRESS!

The Little Death

the_little_death_blu_rayOhjaus ja käsikirjoitus: Josh Lawson
Tuotanto: Jamie Hilton, Michael Petroni, Matt Reeder
Pääosissa: Bojana Novakovic, Damon Herriman, Kate Mulvany, Patrick Brammall, Kate Box, Alan Dukes, Lisa McCune, Erin James, TJ Power
Arvio: 3,5/5

Milloin viimeksi olet katsonut australialaisen romanttisen komedian? No niinpä. Ennakkoluulot silti hiiteen tytöt ja pojat, sillä saatat yllättyä positiivisesti.

The Little Death marssittaa eteemme naapurustollisen verran ihmissuhteita, seksiä ja fantasioita. Kotikulisseissa tapahtuu: yksi innostuu liikaa roolileikeistä, toinen haluaisi tulla raiskatuksi ja kolmas kiihottuu kumppanin kyyneleistä. Useita erilaisia tarinoita yhdistää korostunut seksuaalisuuden läsnäolo sekä eräs utelias pahanilmannaapuri.

Ja vielä joku väittää, että seksi ei hallitse maailmaa! Ainakin ohjaaja-käsikirjoittaja Josh Lawson on elokuvallaan vahvasti toista mieltä. Parisuhteessa halujen paljastaminen toiselle on suuri luottamuksenosoitus, mutta kaikkien välit eivät avoimuutta kestä. Nokkelat ja yllätykselliset tarinat saavat kiemurtelemaan myötähäpeästä ja samalla päähenkilöiden rehellisyys pistää tuntemaan kiusallista samaistumista. Tarinoiden välinen yhteys jää oikeastaan seitinohueksi, eikä väkinäinen yhteennivominen tuo leffalle lisäarvoa. Muutoin käsissä on naurettavan virkistävä pakkaus eteläiseltä pallonpuoliskolta.

Ei lisämateriaalia.

Sini Kantola for smackthejack.net

Photo’s copyright by Scanbox Entertainment, 2015.

Traileri: