STOP THE PRESS!

BookTheArtists tuo esiintyvät taiteilijat estradillesi

BookTheArtists.comBookTheArtists on palvelu, joka keskittyy erilaisten tapahtumien järjestelyyn. Se tuo esiintyvät taiteilijat mukaan tarjoamalla heille yhteisen ja keskitetyn markkinapaikan. Tapahtumat voivat olla mitä vain aina häistä yritysjuhliin tai syntymäpäiväkekkereistä bändien baarikeikkoihin. BookTheArtists sopii kaikenlaisille esiintyville taiteilijoille aina muusikoista taikureihin ja tanssijoista näyttelijöihin.

Perinteisesti oikeanlaisen esiintyjän löytäminen tilaisuuksiin on ollut hankalaa, sillä jokaisella esiintyjällä ja orkesterilla on omat yhteyshenkilöt tai agentuurinsa. Tämän ongelman BookTheArtists haluaa ratkaista tarjoamalla helppokäyttöisen ja keskitetyn palvelun.

Palvelun käyttö on esiintyjille ja artisteille helppoa. Heidän tarvitsee vain luoda oma profiilinsa, hinnoitella itsensä ja lisätä sopivat päivät ja ajat. Samalla artisti voi myös esitellä itsensä erilaisten sisältölinkkien kautta. Vastaavasti asiakas voi selata sivustoa etsimällä omiin tarpeisiinsa ja toiveisiinsa sopivan artistin, jonka voi helposti varata ja maksaa tapahtumaansa suoraan palvelusta.

Lisätietoja:
www.booktheartists.com