STOP THE PRESS!

The Sims 4 Kimppapuuhaa on nyt saatavilla

Simit pääsevät nyt puuhaamaan kaikkea kivaa kimpassa The SimsTM 4 -pelissä. Electronic Arts Inc. (NASDAQ:EA) on julkaissut uuden The Sims 4 Kimppapuuhaa -lisäosan* PC:lle ja Mac®:ille. Pelaajat pääsevät ensimmäistä kertaa luomaan ja pelaamaan simiryhmillä ja samalla tutkimaan upeaa eurooppalaishenkistä Windenburgin maailmaa.

Lisäosa tuo The Sims 4 -peliin täysin uusia ominaisuuksia: simit voivat liittyä erilaisiin kerhoihin ja tavata muita samoista aiheista kiinostuneita simejä. Mikäli simit eivät löydä itselleen sopivaa kerhoa, voivat he luoda myös oman kerhon, johon muut voivat liittyä.

“The Sims 4 Kimppapuuhaa avaa kerhojen myötä aivan uudenlaisia tapoja pelata elämällä”, vanhempi tuottaja Lyndsay Pearson The Sims 4 -tiimistä kertoo. “Tämä on ensimmäinen kerta kun pelaajat pääsevät ohjaamaan kokonaisia simiryhmiä ja järjestämään erilaisia ryhmäaktiviteetteja. Kerhojen myötä simien hallinta muuttuu ja se tarjoaa aivan uuden ulottuvuuden The Sims 4 -peliin.”

Windenburg on uusi maailma, joka pursuaa tehtävää ja nähtävää: Kammoisten kartano on historiallinen puutarha-alue, joka on pidetty kunnossa kuuluisana museona ja matkailukohteena. Sen huomattavin maamerkki on valtava, huolella leikattu pensassokkelo, jonne simit voivat eksyä tuntikausiksi. Jyrkänne on kaunis ja unohdettu kolkka, jonne sim-seurue voi paeta nauttimaan omasta rauhasta. Muinausrainiot ovat rauhallinen suojelukohde ihailtavaksi ja tutkittavaksi. Pelaajat voivat viedä siminsä myös uuteen kahvilaan, makeaan uimalaan ja uudistuneisiin yökerhoihin sekä baareihin. The Sims 4 Kimppapuuhaa tarjoaa paljon hauskaa yhdessätekemistä kaikille simeille.

The Sims 4 Kimppapuuhaa -lisäosalla on PEGI 12 -luokitus ja se on saatavilla Originista PC:lle ja Macille sekä jälleenmyyntiliikkeistä. Lisätietoa pelistä löytyy osoitteesta www.TheSims.com/get-together.

*PELAAMISEEN TARVITAAN THE SIMS 4 -PELI (MYYDÄÄN ERIKSEEN) JA KAIKKI PELIPÄIVITYKSET.